Επιλογή Σελίδας



Την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαριαλένα Χελιδώνη ανακοίνωσε ο Πιερικός Αρχέλαος, η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Στέλιου Χατζηιωάννου ως βοηθός του.

Η ανακοίνωση:

“Με ανανεωμένη την προπονητική του ομάδα ξεκίνησε ο Πιερικός Αρχέλαος την προετοιμασία του για την φετινή αθλητική χρονιά. Στην άκρη του πάγκου έχει προστεθεί η Μαριαλένα Χελιδώνη, παλιά του παίκτρια, συμμετέχοντας πλέον στο αθλητικό πρόγραμμα του Συλλόγου.

Η Χελιδώνη, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό της, ως παίκτρια αγωνίστηκε στις ομάδες κορασίδων και νεανίδων του ΠΑΟΚ. Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Συμμετείχε επίσης στο προπονητικό team της ομάδας του AΣ Δημοκρίτειου, ενώ επίσης έχει εμπειρία και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Φέτος η Χελιδώνη επιστρέφοντας στον Πιερικό Αρχέλαο συμμετέχει στο προπονητικό team του Στέλιου Χατζηιωάννου στο γυναικείο τμήμα ως βοηθός και αναλαμβάνει το τμήμα κορασίδων καθώς επίσης και τμήματα ακαδημιών”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Pin It on Pinterest

Shares
Share This