Επιλογή Σελίδας



O Στέφανος Τσιτσιπάς συνδύασε με νίκη την πρώτη του εμφάνιση ever στο Laver Cup, επικρατώντας σε ένα δύσκολο ματς του Taylor Fritz με 6-2, 1-6, [10-7], για να δώσει και πάλι ισχνό προβάδισμα στην Team Europe.

Δεν είχε εύκολο έργο, χρειάστηκε να πιεστεί και να παίξει ένα κλειστό και αμφίρροπο super tie-break, αλλά ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Laver Cup της Γενεύης, βάζοντας και πάλι μπροστά την Team Europe, με 2-1.

Ο Τσιτσιπάς έκανε ένα εξαιρετικό 1ο σετ και “έσπασε” 2 φορές τον Fritz, μια στο 1ο (1-0) και άλλη μια στο 7ο game (5-2), για να κερδίσει το σετ αρκετά γρήγορα με 6-2.

Στο 2ο σετ ωστόσο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Fritz ήταν εκείνος που έκανε 2 break, για να προηγηθεί αρχικά με 3-0 και για να ολοκληρώσει εξίσου γρήγορα αργότερα το σετ, με 6-1.

Το super tie-break έκρινε τον νικητή και εκεί ο Τσιτσιπάς κατάφερε παρά τη μεγάλη πίεση να υπερισχύσει στους κρίσιμους πόντους και να επικρατήσει με 10-7, κερδίζοντας τους 5 από τους 6 τελευταίους πόντους του αγώνα.

Χάρη στη νίκη του Τσιτσιπά, η Team Europe πήρε και πάλι το προβάδισμα απέναντι στην Team World με 2-1.

Ακόμα ένας αγώνας θα γίνει σήμερα, που θα είναι διπλό, ανάμεσα στους Roger Federer/Alexander Zverev και στους Denis Shapovalov/Jack Sock.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This