Επιλογή Σελίδας



Την ευκαιρία να χαλαρώσουν, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, σε μια όμορφη βραδιά, το βράδυ της Πέμπτης στο “Μπερεκέτι”. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ έδωσαν το παρών, καλεσμένοι του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Τσακιρίδη, και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.

DSC_0097

Το παρών έδωσαν επίσης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης, Γιάννης Συμεωνίδης καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΕ της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας.

DSC_0103

DSC_0102

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ήταν φανερό το άριστο κλίμα ανάμεσα σε όλα τα μέλη της “οικογένειας” του Πιερικού, χαρακτηριστικό που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα “όπλα” της ομάδας προς την κατάκτηση της κορυφής. Άπαντες δήλωσαν αποφασισμένοι να ξεκινήσουν νικηφόρα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς.

DSC_0100

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώνεται με πρωινή σαββατιάτικη προπόνηση, με τον Απόστολο Στύλο να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του τραυματία Μπουζούκη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This