Επιλογή Σελίδας



Με σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Θησέα Αγριάς, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής του Πιερικού, Απόστολος Στύλος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την εικοσαμελή αποστολή που θα ταξιδέψει στη Μαγνησία. Σε αυτήν περιλήφθηκαν οι Γουναρίδης, Παπατολίκας, Β. Τουλίκας, Κόλα, Ρογγότης, Τακίδης, Μπουζούρας, Λαζαρίδης, Ιβανίδης, Πετράκος, Μακρής, Λαμπίρης, Παγωνίδης, Δεμηρτζόγλου, Μηλιώτης, Κυπαρίσσης, Κριεμάντι, Χαρτσιάς, Μπενίσκος, Σαχινίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπουζούκης, ο Αλεξιάδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς και οι Μπαλάφας, Γιαλαμίδης, Γ. Τουλίκας και Παντζιάλας.

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” και αυτό το ρητό ενστερνίζονται απόλυτα στις τάξεις του Πιερικού, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό από αγωνιστικής αλλά και ψυχολογικής πλευράς, θα είναι για την ομάδα της Κατερίνης, να ξεκινήσει “με το δεξί” τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, σε μια σεζόν με στόχο την άνοδο. Κανείς στο “στρατόπεδο” του Πιερικού δεν παραγνωρίζει της δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης από την Αγριά.

Η αποστολή του Πιερικού θα γευματίσει στις 12 το μεσημέρι στην Κατερίνη και ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Μαγνησία.

Δείτε εδώ τα τελευταία νεά του Θησέα Αγριάς.

Δείτε εδώ τι δήλωσε για τον αγώνα με τον Πιερικό ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λάκης Μπακάλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This