Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1 απόψε, στην οποία διεξάγονται δύο αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα. Τα δύο φαβορί για τις υψηλές θέσεις, Monaco και Lyon, δοκιμάζονται στις έδρες των Lorient και Lille αντίστοιχα με τις δύο γηπεδούχους να ψάχνουν οπωσδήποτε βαθμούς για να ανακάμψουν.

FC Lorient (20) – AS Monaco (2)     @ Stade du Moustoir, Lorient
Προϊστορία:
4 – 4 – 3  (6/11 Over,  6/11 GG, 7/11 2-3 Goals)
Φόρμα:
[FCL εντός]  2-1-3  (5-9 γκολ),  3/6 Under,  4/6 NG
[ASM εκτός]  3-1-2  (14-9 γκολ),  4/6 Over,  3/6 NG\

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη του Champions Legue και την αναμέτρηση με την Tottenham, η ομάδα του Leonardo Jardim ταξιδεύει στη Βρετάνη για να μονομαχήσει με την ουραγό και ελλιπή απόψε Lorient. Αήττητη στα πέντε τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, οι Μονεγάσκοι θα επιδιώξουν να διευρύνουν το θετικό του σερί απέναντι σε μια ομάδα που περιμέναμε να ανακάμψει, ωστόσο βρίσκεται σε παρατεταμένη κάμψη.
Λογικό το διπλό να βρίσκεται τόσο χαμηλά δεδομένης της φετινής πορείας των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι βέβαια δεν θα παραδοθούν αμαχητί, όμως εάν η Monaco επιδείξει και απόψε τις επιθετικές της αρετές θα έχει εύκολο βράδυ. Πιθανό το over, επιλογή μας το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο που συμβαίνει στα περισσότερα ματς τους.
.

Lille OSC (18) – Olympique Lyonnais (7)     @ Stade Pierre-Mauroy, Lille
Προϊστορία:
25 – 11 – 7  (τελευταία 10ετία:  5-3-2,  6/10 Under,  6/10 GG)
Φόρμα:
[LOSC εντός]  3-0-3  (6-8 γκολ),  3/6 Over+GG
[OL εκτός]  2-1-3  (7-8 γκολ),  3/6 Over,  4/6 NG

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Ξεκινώντας ένα αγωνιστικό γολγοθά με 9 ματς σε ένα μήνα και μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με το ταξίδι στο Zagreb και την αναμέτρηση με την Paris St.Germain, οι Lyonnais χρειάζονται τους βαθμούς για να επανέλθουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολη η σημερινή δοκιμασία στο Pierre-Mauroy, μιας και οι γηπεδούχοι Lillois βρίσκονται ήδη σε δύσκολη θέση -βαθμολογικά και αγωνιστικά. Στηρίζονται στην ευνοϊκή παράδοση κόντρα στους αποψινούς αντιπάλους, ωστόσο θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να αποσπάσουν οτιδήποτε θετικό από την αποψινή αναμέτρηση.
Αμφίρροπη αναμέτρηση η συγκεκριμένη, όπου το αποτέλεσμα παίζει μεγάλο ρόλο και για τους δύο. Στα πέντε από τα έξι εντός έδρας ματς των γηπεδούχων και τα τέσσερα των φιλοξενούμενων το πρώτο 45λεπτο ήταν ισόπαλο και βάσει της σκοπιμότητας του παιχνιδιού, ποντάρουμε στο ότι οι Lillois θα μείνουν… άσφαιροι στο πρώτο μέρος. Εναλλακτική μας πρόταση τα 2-3 γκολ μιας και αμφότερες σκοράρουν.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (13eme journee)
20:00 FC Lorient – AS Monaco AS Monaco Over 0.5 Goals 2nd Half (1.52) 0-0 HT / 0-3 FT
21:45 Lille OSC – Olympique Lyonnais  Lille OSC Under 0.5 Goals 1st Half (1.69) 0-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This