Επιλογή Σελίδας



Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παρέμεινε ο Βατανιακός, ο οποίος “ζευγάρωσε” τις νίκες του, επικρατώντας δίκαια με 4-0 επί του Πιερικού Αστέρα Κάτω Αγιάννη, εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον ένα βαθμό και στη 12η θέση του πίνακα.

Το 1-0 έγινε στο 11′ με σουτ του Ανδρονικίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 26′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με αυτογκόλ των φιλοξενούμενων.

Στο 40′ ο Βατανιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαμανίδη. Ο Μυρτολλάρι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Οκουτσόγλου.

Ο Τσικαδέρης στο 59′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι υποδείχθηκε για χέρι του Μουρατίδη, ο οποίος σταμάτησε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 69′ με σουτ του Ποτουρίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Διακουμάκος με βοηθούς τον Κουκουβίτη και την Κορινιώτη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός:
Βασιλειάδης, Μυρτολάρι (77′ Φωτιάδης), Τζιάμας, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσιώμης, Τσικαδέρης (71′ Κιλ), Ποτουρίδης, Ανδρονικίδης, Μότσιας (82′ Δαφερερας), Σαμανίδης (46′ Καμπερίδης).
Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη: Οκουτσόγλου, Δημόπουλος, Λαράκου, Κωστικίδης, Μουρατίδης, Χαρεϊσβίλι (46′ Γκουνέλας), Μπαράς (69′ Λαζαρίδης), Μυρωτής (81′ Γελαστόπουλος), Αραβίδης, Χρυσόπουλος, Τζιμίκας (84′ Καλαμπάκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This