Επιλογή Σελίδας



Ισόπαλοι, 2-2 αναδείχθηκαν Αναγέννηση Κολινδρού και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Τα “τσακάλια”, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, “γύρισαν” το παιχνίδι, όμως ο Αχιλλέας αποδείχθηκε “εφτάψυχος” και ισοφάρισε στο 90′, εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή καθώς από το 67′ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες έμειναν δυο βαθμούς κάτω από την κορυφή.

Το 0-1 έγινε στο 17′ με τον Ναλμπαντίδη να βρίσκεται τετ α τετ με τον Τραούδα και να ευστοχεί με πλασέ.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 27′ όταν μετά από σέντρα από αριστερά, ο Παναγιωτίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη.
Ο ίδιος παίκτης στο 43′ επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, για να γίνει το 2-1.
Στο 67′ ο Ματζουράκης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου και οι Κολινδρινοί συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα του Ρούλη Παπαδόπουλου έφτασε στην ισοφάριση στο 90′ όταν ο Σίμος Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε κακή απομάκρυνση της κολινδρινής άμυνας και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής “έγραψε” το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Βρούζο και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τραούδας, Σεραφειμίδης, Κόλτσης, Κοσμίδης, Σκέντος, Μυσιούδης, Παναγιωτίδης (75′ Κατσιούλας), Μπουρανής, Πασχόπουλος (90′ Χνούδας), Γκουνταμάνης (68′ Αβραάμ), Ματζουράκης.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μπαμπαΐτης, Βασιουρης, Γούτσιος, Κραγιόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Σιαμάγκας, Ναλμπαντίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιώκας, Παπαδόπουλος, Εγγλέζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This