Επιλογή Σελίδας



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα από την οποία συγχαίρει το μέλος της, Γιώργο Τανατζή, ο οποίος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια προς το μέλος μας, διεθνή κομισάριο, παρατηρητή και καθηγητή διαιτησίας Γιώργο Τανατζη, καθώς μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αποτελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας.

Ανεπιφύλακτα, είναι τιμή τόσο για τον ίδιο ιδιαιτέρως όσο και για την διαιτητική μας οικογένεια εν γενεί, η συμμετοχή του στην Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη, δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει, πεπεισμένοι ότι διαθέτει τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί επιτυχώς στις απαιτήσεις της Επιτροπής”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This