Επιλογή Σελίδας



Η Αριδαία ηττήθηκε με 23-45 από τον Φίλιππο Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΚΣΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και η ολοκλήρωσή του βρήκε την Αριδαία να προηγείται με 9-8.

Το επιθετικό black out της γηπεδούχου, η οποία σημείωσε μόλις τρεις πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, το εκμεταλλεύθηκε ιδανικά ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 12-24.

Η ομάδα τη Ημαθίας ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και στο τρίτο δεκάλεπτο, γεγονός που είχε ως συνέπεια τη διεύρυνση της διαφοράς και το σκορ να διαμορφώνεται σε 19-36.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο αμφότερες οι ομάδες είχαν χαμηλή παραγωγικότητα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 23-45 υπέρ του Φίλιππου Βέροιας.

Διαιτητές: Μποΐτσης – Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 9-8, 12-24, 19-36, 23-45

ΦΟ Αριδαίας (Παπαδόπουλος): Ασβεστοπούλου 4, Ιεροπούλου, Καραπάνου 4, Τόμα, Παπαγεωργίου Ε., Παπαγεωργίου Μ. 5, Πουσίνη, Γεωργουλούμη 7, Τσολερίδου.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης): Κελεπούρη 14, Χαρίση, Παπαχατζή 2, Ιωαννίδου 6, Κεσεσίδου 15 (1), Ζουζώ, Μαρμάγγελου, Γεωργιάδου 4, Αμβρακίδου 4, Σαρηγιαννίδου, Νοταρίδου, Οικονομίδου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This