Επιλογή Σελίδας



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν ο Πιερικός, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Θησέα Αγριάς, εκτός έδρας, κερδίζοντας τους Θεσσαλούς με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της στο  πρώτο μέρος, ευτύχησε να προηγηθεί στο 7′ με γκολ του Σαχινίδη και διατήρησε το 0-1 έως το τελικό σφύριγμα, προσθέτοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς για φέτος, στο ενεργητικό της. Ο Πιερικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Σαχινίδης με κεφαλιά στο 39′ σημάδεψε το δοκάρι ενώ για τους Κατερινιώτες έχασαν ευκαιρίες ο Κυπαρίσσης στο α’ και ο Δεμηρτζόγλου στο β’ μέρος.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ειδικά στο δεύτερο μισό η ομάδα της Μαγνησίας πίεσε τους Κατερινιώτες, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Γουναρίδη να αντιδρά σωστά σε μία  – δύο περιπτώσεις (σημαντικότερη η επέμβασή του σε προσπάθεια του Πέτση στο 75′ έπειτα από σέντρα από δεξιά).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Ιακωβίδης, Διαμαντόπουλος, Μπόρας (46’ Ζαχαράκης), Γιαουπλάρι (75’ Κυρίτσης), Γαλανόπουλος (46’ Κοτζαθανάσης), Χατζησταμάτης (71’ Σιώμος), Πέτσης, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Βλάχος
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Ρογγότης, Τακίδης, Μπούζουρας, Κόλα, Ιβανίδης (85′ Λαμπίρης), Μακρής, Μηλιώτης (60′ Δεμηρτζόγλου), Χαρτσιάς (90’+ 2′ Πετράκος), Κυπαρίσσης (65′ Λαζαρίδης), Σαχινίδης.

φωτό: Γιώργος Σιδηρόπουλος-pierikosnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This