Επιλογή Σελίδας



Τα Μετέωρα δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με νίκη τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Παραχώρησαν ισοπαλία στη μαχητική ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου 1-1 σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις, και που είχε αρκετές καλές φάσεις και για τις δύο ομάδες για περισσότερα γκολ.

Το σκορ άνοιξε για τα Μετέωρα στο 44΄ο Πολυζόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γεωργάκη, κι αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 49΄ τα Μετέωρα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά η προβολή του Πολυζόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 53΄ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα του Διαγόρα, Κουτσιριούπα.

Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Ζιώγα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55΄ με τον Παπαγεωργίου, όμως οι παίκτες των Μετεώρων διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ που έγινε στην αρχή της αντεπίθεσης του Διαγόρα.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο διαιτητής δέχθηκε ξανά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των Μετεώρων, αφού δεν έδειξε τίποτε σε μαρκάρισμα που έγινε στον Πολυζόπουλο στο ύψος του πέναλτι.

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές φάσεις με τον Αλαμάνη, ο οποίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ στη δεύτερη από αυτές από τον τερματοφύλακα τω Μετεώρων Τοπουζλή.

Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε από τον Ιωάννου για τα Μετέωρα του Σπύρου Ευαγγέλου στο 90΄, όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

ΑΣ Μετέωρα: Τοπουζλής, Μπέτσας (65′ Γρηγορίου), Δάσιος, Γεωργάκης, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, ,Τσιαντούλας (75′ Κοτσιλιάνος), Κατσαντώνης (83′ Κονόμι), Ιωάννου, Πολυζόπουλος, Λουκάς.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Κουτσιρίμπας, Καραμπούτζης, Στάθης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (91′ Δίντσης), Παπαγεωργίου (70′ Πάνος), Αλαμάνης, Ζιάκας (81′ Λάζος), Καλύβας (56′ Καλιακούδας).

Πηγή: Τα Μετέωρα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This