Επιλογή Σελίδας



Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο ΑΟ Σελλάνων, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Οιχαλία με σκορ 2-1 απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου.
O AO Σελλάνων ήταν εμφανώς ανώτερος και έφτασε στο “τρίποντο” πέρα για πέρα δίκαια. Μάλιστα μετρά ιδιαίτερα και η αντίδραση των κυανόλευκων που έμειναν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Παρ’ όλα αυτά, ο ΑΟ Σελλάνων, αφού του πήρε λίγα λεπτά να συνέλθει από το γρήγορο γκολ, ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με την ισοπαλία. Κι αυτή όμως βάσει της εικόνας του αγώνα τον αδικούσε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε τρελό ρυθμό, αλλά ο ανώτερος όπως προείπαμε ΑΟ Σελλάνων έφτασε σε δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Σταυράκη.

Το φιλμ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αποστόλη Τεντολούρη. Μετά από εκτέλεση φάουλ με πάσα ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, σούταρε σχεδόν από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στην κλειστή γωνία και νίκησε τον Σταυράκη, που δεν εκτίμησε καλά τη φάση.

Στο 11ο λεπτό ο Τζάνης σέντραρε εξαιρετικά, όμως ο Παπαγεωργίου που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Ο ΑΟ Σελλάνων μετά τη «ψυχρολουσία» του 4ου λεπτού, ανέβασε «στροφές» και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

Μάλιστα θα μπορούσε να είχε φέρει το ματς στα ίσα, όταν στο 19ο λεπτό όμως το σουτ του Λούγκου κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 30΄ο Διπλάρης βρέθηκε απέναντι από τον Ράπτη, όμως ο πορτιέρο του Διγενή βγήκε έγκαιρα και του έκλεισε το οπτικό πεδίο με αποτέλεσμα να αποκρούσει το πλασέ του μέσου των «κυανόλευκων».

Στο 33΄ πάλι ο ίδιος παίκτης σουτάρε εκτός περιοχής αλλά άστοχα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Διπλάρης και πάλι, κέρδισε τη μονομαχία από τα αριστερά, επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Ράπτη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν ασφυκτικά τον Διγενή και έχαναν τη μία φάση μετά την άλλη.

Τα Σέλλανα έφτασαν στην ισοφάριση στο 38ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου έκανε ένα αδύναμο συρτό σουτ και ο Ράπτης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του.

Στο 43΄ο Λούγκος εκτέλεσε το φάουλ με τον Τζέκο να πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήρθε στο 52ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως άργησε να «αποφασίσει», με την μπάλα να καταλήγει στον Διπλάρη, που δεν κατάφερε να σουτάρει και τον αμυντικό των γηπεδούχων στην προσπάθεια να διώξει να…πλασάρει τον Ράπτη, που απομάκρυνε σε κόρνερ. Φάση διαρκείας που θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 55΄ο Διγενής απείλησε για πρώτη φορά μετά από αρκετή ώρα. Ο Τσιγαρίδας σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπιτέλης πλάσαρε τον Ράπτη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 64΄η ομάδα του Προαστίου κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μπιτέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λούγκος, ο οποίος «νίκησε» τον Ράπτη για το 1-2 .

Μάλιστα τα Σέλλανα διαμαρτύρονται για τη φάση του 73ο λεπτού, όταν ο Κοντός ανατράπηκε εντός περιοχής αλλά ο κ.Καλατζής δεν είδε κάποια παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων το σκορ δεν άλλαξε με τον ΑΟ Σελλάνων να παίρνει δίκαια την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διγενής Νεοχωρίου (Γκούμπλιας): Ράπτης, Σταμέκος, Διβανές, Δ.Τεντολούρης, Απ.Τεντολούρης, Τσιγαρίδας, Γούτσιος, Μανώλης(81΄ Κοντογιώργος), Γκαντάς, Αλεξίου (46΄ Γκατής), Τσιούφης (73΄ Παπαθανασίου).

ΑΟ Σελλάνων (Μπουρνάκας): Σταυράκης, Αρχοντής, Τζάνης (82΄ Καλούσης), Μετούσι (66΄ Καλφούτζος), Χάδιαρης, Μπιτέλης, Λούγκος, Μπακρατσάς (71΄ Κοντός), Παπαγεωργίου, Διπλάρης (59΄ Τζουμάκης), Τζέκος.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This