Επιλογή Σελίδας



Με το εντυπωσιακό 6-1 συνέτριψε η ΑΜΣ 25η Μαρτίου τον Κεραυνό Μακρυγιάλου, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλο που σημείωσε πέντε γκολ. Η ομάδα της 25ης Μαρτίου, έφτασε τους 4 βαθμούς ενώ οι Μακρυγιαλιώτες έμειναν τελευταίοι χωρίς βαθμό.

Ο “χορός” των γκολ άνοιξε μόλις στο 3′ με τον Παπαδόπουλο να νικάει τον Καλαϊτζίδη σε τετ α τετ και να κάνει με πλασέ το 0-1.
Στο 16′ ο ίδιος παίκτης, με τον ίδιο τρόπο, έκανε το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 26′ σε φάση διαρκείας και πάλι από τον Παπαδόπουλο με σουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 28′ ο Παπαδόπουλος πέτυχε το 0-4 με το τέταρτο προσωπικό του γκολ, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ.
Ο Κεραυνός μείωσε σε 1-4 στο 66′ με προβολή του Παπαδόπουλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-5 με δυνατό σουτ του Σαρηγιαννίδη μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά.
Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε στο 89′ με πλασέ του Βαρμάζη.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κεραυνός Μακρυγιάλου: Καλαϊτζίδης, Μαυρομάτης, Κώτης, Ασλανίδης, Λιμαφλάρι, Καλαμπόκας (46′ Παπαδόπουλος), Καραμουχτάρης, Τσούνι (56′ Μιχαηλίδης), Κέλο, Ντουράκου, Αργυρόπουλος.
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Γκεβρέκης, Ξενόπουλος (63′ Σαρηγιαννίδης), Τάσο (46′ Βαλτασάρης), Τσιντώτας, Κατσίμπουρας, Τασίδης, Χασάπης, Παπαδόπουλος, Μαλιώρας(63′ Πατσιοδήμος), Βαρμάζης, Μουρατίδης (56′ Σουτσάν).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This