Επιλογή Σελίδας



Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς να σημειωθεί γκολ έληξε το τοπικό ντέρμπυ στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Ηρακλή Λάρισας. Παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έφθασαν στην επίτευξη τέρματος, η αναμέτρηση του “Γεώργιος Μητσιμπόνας” χάρισε αρκετές συγκινήσεις στους φιλάθλους που την παρακολούθησαν, ενώ δεν έλειψε και η αγωνιστική ένταση στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού η φάση του 2′, όταν σουτ του Μπαλογιάννη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (βοηθοί οι Θανάσης Μαλανδρής – Σταύρος Χρυσαΐδης) από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μουλτσιά (27′), Νούσια – Δραγατσίκη (66′), Μάρκο (89′) των γηπεδούχων και τους Ναρίνογλου (15′), Αλεξανδρή (29′), Νάστα (32′), Τσαπατώρη (57′), Νεμπεγλέρα (66′), Μουξιό (89′) των
φιλοξενουμένων.Παράλληλα, στο 66′ απέβαλε με κόκκινη κάρτα (κατ’ εφαρμογήν των νέων τροποποιήσεων ) τον γενικό αρχηγό του Οικονόμου Δημήτρη Νταρή, για την συμμετοχή του στην σύρραξη των παικτών.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Ντούφας, Δραγατσίκης, Μάρκο, Καρλιάμπας, Μπάμης, Τσιούτσιας (11′ λ.τρ. Αργύρης), Καραλούλης (63′ λ.τρ. Χρυσοστόμου), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος (68′ Δραχαλίβας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (19′ λ.τρ. Τσαπατώρης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης (79′ Κοντοθανάσης), Αλεξανδρής (60′ Μανιώτης), Φώτος (88′ Μουξιός), Ζαφειρίου, Νάστας.

πηγή: epslarissas.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This