Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας της ΑΕ Καρίτσας για τον αγώνα της 1η αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου επικράτησε του Δία Δίου με 4-0.

Αναλυτικά:

“Με το δεξί ξεκίνησε η Α.Ε. Καρίτσας τις επίσημες της υποχρεώσεις, στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

 Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου εμφανίστηκε σοβαρή από το ξεκίνημα του αγώνα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε με 4-0, επί του Δία Δίου.

Το σκορ άνοιξε, στο 24ο λεπτό, ο Βουκομάνοβιτς, με εκπληκτικό σουτ. Στη συνέχεια, στο 35ο λεπτό, η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματά της, με ωραία κεφαλιά Κωτσιόπουλου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι με τον Αλεξίου, στο 50ο λεπτό και τελικά, στο 64ο λεπτό, μετά από όμορφο συνδυασμό του Λαγδάρη με τον Κυρτέγο, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Αλεξίου, που δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει, πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε, στο 86ο λεπτό, με το 2ο προσωπικό γκολ του Βουκομάνοβιτς.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ράντο, Λαγδάρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Συρράκο, Τροίρη, Ζαφειρίδη, Οικονόμου, Κυρτέγο, Βουκομάνοβιτς και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Δημητρουλόπουλος, Γκίκα, Μητράκας και Παπαιωάννου.

Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Δία Δίου καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά το φιλικό σωματείο του Βατανιακού, για την άμεση και ευγενική παραχώρηση της χρήσης των γηπεδικών εγκαταστάσεών, του για τη διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίους, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη στήριξή τους προς την ομάδα μας, στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος της φετινής  χρονιάς.

Με εκτίμηση
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This