Επιλογή Σελίδας



Η ΑΕ Καρίτσας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο πιερικό ντέρμπι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 επί του Δία Δίου, μπροστά σε περίπου 300 θεατές, στο γήπεδο του Βατάν. Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν ανώτεροι της ομάδας του Δία και χάρη σε γκολ των Βουκομάνοβιτς (23′ και 87′), Κωτσιόπουλου (35′) και Αλεξίου (64′) έφτασαν στο “τρίποντο’, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
Ο Δίας, με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο δεν κατόρθωσε να είναι ανταγωνιστικός ενώ “κλειδί” ήταν το γκολ του Βουκομάνοβιτς με το οποίο οι Καριτσιώτες άνοιξαν το σκορ και το 2-0 των “κιτρινόμαυρων” στο 34′, αμέσως μετά τη χαμένη ευκαιρία του Δία.
Στο β’ μέρος, η ΑΕ Καρίτσας διαχειρίστηκε το προβάδισμά και σημείωσε άλλα δυο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε συρτή πάσα από δεξιά για τον επερχόμενο Αλεξίου, το σουτ του τελευταίου, όμως, από το ύψος του πέναλτι, έφυγε ψηλά άουτ.
14′ Μετά από σέντρα του Καλαμπάκα, η κεφαλιά του Λαζαρίδη στο δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ.
23′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Βουκομάνοβιτς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Ζωγράφου, κάνοντας το 1-0.
33′ Ο Παπαστεργίου έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Ευαγγελόπουλο αλλά αυτός, ευρισκόμενος μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά, την τελευταία στιγμή κόπηκε από τους αμυντικούς της ΑΕ Καρίτσας, πριν σουτάρει.
34′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κυρτέγος από αριστερά εκτέλεσε φάουλ και ο Κωτσιόπουλος με κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του Δία, έκανε το 2-0.
50′ Ο Κυρτέγος έγινε κάτοχος της μπάλας από λάθος απομάκρυνση του Λιόλιου, αλλά η “λόμπα” που επιχείρησε, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζωγράφου.
52′ Ο Αλεξίου έκανε το πλασέ με εξουδετερωμένο τον Ζωγράφο, αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και απομακρύνθηκε.
64′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Κυρτέγός με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έδωσε στον Αλεξίου που με κεφαλιά στο απέναντι δοκάρι “έγραψε” σε κενό τέρμα το 3-0.
87′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Βουκομάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μητράκα από αριστερά, “τσίμπησε” τη μπάλα προ του Ζωγράφου και αφού τον εξουδετέρωσε την προώθησε στα δίχτυα, “γράφοντας” το 4-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας) με βοηθούς τους Κορώνα (Πειραιά) και Μιχτατίδη (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Τροΐρης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (85′ Παπαϊωάννου), Οικονόμου (53′ Δημητρουλόπουλος), Ζαφειρίδης, Συρράκος, Βουκομάνοβιτς, Κυρτέγος (69′ Γκίκα), Αλεξίου (78′ Μητράκας).
Στον πάγκο: Στίκος, Γαλάνης, Γκαράτζιας.
Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης (75′ Καραθάνος), Δερμίσης, Λιόλιος, Παπαστεργίου (66′ Δαλαμήτρας), Γ. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας (70′ Μαυρίδης), Ευαγγελόπουλος (66′ Τσουρέκας), Καλουσίδης, Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.
Στον πάγκο: Νίκου, Ουσταμπασίδης, Νάκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This