Επιλογή Σελίδας



Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Αταλάντης, νίκησε με το αγχωτικό 1-0 την Ποταμιά Μεγ. Χωριού και ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής, μπροστά σε 200 περίπου θεατές.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση είχαν την υπεροχή κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες (ήταν σε μεγάλη μέρα ο Ανδρούτσος) για να πετύχουν ένα πιο άνετο σκορ, απέναντι στους Ευρυτάνες που πάλεψαν το ματς, αλλά επιθετικά είχαν φανερές αδυναμίες και ουσιαστικά δεν απείλησαν τους Λοκρούς, με εξαίρεση τη φάση του 2’ όταν ο Γενιτσαρόπουλος εκτέλεσε δυνατό φάουλ η μπάλα χτύπησε στο τείχος άλλαξε πορεία αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 10’ ο Μαλισσόβας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Χαϊκάλης με κοντινή γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ξυστά άουτ.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 44’ όταν ο Χαϊκάλης κέρδισε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή κι έστρωσε τη μπάλα στον Μαλισσόβα ο οποίος με ψύχραιμο πλασαριστό σουτ νίκησε τον Ανδρούτσο…1-0

Στην επανάληψη το παιχνίδι παίχτηκε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο με την Αταλάντη να προσπαθεί να κλειδώσει τη νίκη της και τον πορτιέρο της Ποταμιάς να σταματάει αρκετές φάσεις. Παράλληλα να πούμε ότι οι νικητές αντιμετώπισαν κι ένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση των προσπάθειών τους, ίσως από το άγχος της πρεμιέρας ίσως και από το γεγονός ότι υποτίμησαν την Ευρυτανική ομάδα, η οποία ήταν ιδιαίτερα μαχητική και μάλιστα στα τελευταία λεπτά  πέρασε πολύ μπροστά για να κάνει την έκπληξη αλλά η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων δεν άφησε περιθώρια να γίνει το κακό.

Από τις ευκαιρίες του β΄ μέρους ξεχώρισαν οι στιγμές με τους Μαλισσόβα στο 63’ (έσωσε με τα πόδια ο Ανδρούτσος) και του Αντωνόπουλου στο 83’ (νέα επέμβαση με υπερένταση του Ανδρούτσου). Επίσης οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν σε 1-2 περιπτώσεις πέναλτι από τον διαιτητή στο β΄45λεπτο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ξηρογιάννης (Σοφός-Τσαγανού) Βοιωτίας

Κίτρινες: Δήμος 79’ – Φαρμάκης 20’, Γιαννακόπουλος 58’, Ξαγάρας 73’, Λέρης 84’

ΑΠΟ Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σακκάς, Σιδέρης, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Τσακανίκας (46’ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισσόβας (70’ Δήμος), Αντωνίου, Χαϊκάλης (78’ Μαντζιούτας)

ΑΟ Ποταμιάς (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Μπουμπουρής, Παρασκευόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Χρυσικός (29’ Γιαννακόπουλος), Λέρης, Καλύβας (86’ Πλεξίδας), Γενιτσαρόπουλος (78’ Ζαλοκώστας), Κατσαρής

Πηγή: E Φθία

Pin It on Pinterest

Shares
Share This