Επιλογή ΣελίδαςΕυρεία σύσκεψη με θέμα την αναβάθμιση των σχέσεων μεταξύ των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου διοργανώθηκε σήμερα, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Γραμμένος και παρέστησαν ο πρόεδρος της Super League 1 κ. Μηνάς Λυσσάνδρου, ο πρόεδρος της Super League 2/Football  League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο ομόλογός τους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Γιώργος Μπαντής, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου. Παρών ήταν επίσης και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, καθώς όλες οι πλευρές επέδειξαν πνεύμα ομοθυμίας και συνεργασίας. Ήταν η πρώτη μίας σειράς ανάλογων επαφών, που θα λάβουν χώρα προκειμένου να ρυθμιστούν σημαντικά θέματα της λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γι αυτό και αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας, με συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This