Επιλογή Σελίδας



Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ΔΣ στη Super League 2. Χαμός με Δράκο και Θωμαϊδη. Ανοιχτό το ενδεχόμενο… λουκέτου μετά την πρεμιέρα.

 

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ΔΣ στη Super League 2. Χαμός με Δράκο και Θωμαϊδη. Ανοιχτό το ενδεχόμενο… λουκέτου μετά την πρεμιέρα.

Η Super League 2 αρχίζει κανονικά αυτό το σαββατοκύριακο, όπως προέκυψε στο ΔΣ της διοργανώτριας το οποίο ήταν άκρως έντονο αλλά και άκρως επεισοδιακό.

Συγκεκριμένα υπήρξε ένταση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέα Δράκο και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαϊδη, αμέσως μετά την ψηφοφορία για την σέντρα του πρωταθλήματος.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο Δράκος αντέδρασε έντονα και «φώναζε» στον Θωμαϊδη, που ψήφισε υπέρ της σέντρας εκ μέρους της ΕΠΟ, «είσαι μπούλης», κατηγορώντας τον πως έκρινε το αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ απάντησε «έμενα είπες μπούλη; πάρτο πίσω»! Ο μεγαλομέτοχος του Καραϊσκάκη έφυγε από την αίθουσα, ο Θωμαϊδης ακολούθησε και το… ντέρμπι συνεχίστηκε στους διαδρόμους της διοργανώτριας.

Οι δύο άνδρες είπαν πολλά «γαλλικά» ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. «Είσαι μπούλης ρε. Εμείς βάζουμε τα λεφτά μας και έχεις και άποψη» φώναζε έξαλλος ο Δράκος με τον Θωμαϊδη να του λέει «πάμε κάτω να δεις ποιος είναι ο μπούλης. Είσαι κότα»!

Το επεισόδιο πάντως έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ ο Θωμαϊδης απολογήθηκε στο ΔΣ ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας πως «η ΕΠΟ θέλει το καλό του ποδοσφαίρου και τη κατηγορίας, για αυτό ψήφισε υπέρ της σέντρας», τονίζοντας επιπλέον πως με αυτόν τον τρόπο η διοργανώτρια θα μπορέσει καλύτερα να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά.

Λύση την… Τρίτη, αλλιώς

Στα της ψηφοφορίας προκύπτει ότι υπέρ της σέντρας ψήφισαν Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Εργοτέλης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ υπάρχει και η πληροφορία πως εάν στην πρόταση που θα γίνει την ερχόμενη  Τρίτη εκ μέρους της διοργανώτριας δεν βρεθεί ουσιαστική λύση και συμφωνία στο τηλεοπτικό, η Super League 2 θα κατεβάσει τα… ρολά επ’ αόριστον.

πηγή: mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This