Επιλογή Σελίδας



Τις…άγριες διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα έδειξε ο Πιερικός, ο οποίος, στο πρώτο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι του για φέτος, συνέτριψε με 4-0 τον Ηρακλή Λάρισας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κάνοντας το “δύο στα δυο”. Οι Κατερινιώτες, μπροστά σε 400 θεατές επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους και άνοιξαν το σκορ στο 32′ με κεφαλιά του Σαχινίδη. Στο 43′ ο Δεμηρτζόγλου με εκπληκτικό σόλο έκανε το 2-0, το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Ρογκότη στο 51′ ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 58′ με σουτ του Χαρτσιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ δύσκολο έργο που έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Τάρτα στο 31′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πιερικός θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ, με τους παίκτες να…ρίχνουν ταχύτητα μετά το 60′.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Σουτ του Δεμηρτζόγλου μέσα από την περιοχή και αριστερά, έπεσε και έδιωξε ο Ντίντης.
9′ Ο Δεμηρτζόγλου έγινε κάτοχος της μπάλας στο σημείο του πέναλτι όμως ολιγώρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από αμυντικό.
11′ Ο Χαρτσιάς ενώ μπορούσε να στοπάρει και να “εκτελέσει” υπό καλύτερες προϋποθέσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή, επέλεξε να πιάσει την κεφαλιά που κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Ντίντη.
18′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεμηρτζόγλου από αριστερά, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
19′ Σουτ του Ιβανίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
23′ Πρώτη φάση για τον Ηρακλή Λάρισας με το γυριστό σουτ του Κακαβίτση να περνάει άουτ.
31′ Αποβολή για τον Τάρτα του Ηρακλή Λάρισας με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη κίτρινη κάρτα για τον παίκτη του Ηρακλή στο 17′).
32′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μπουζούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά, και ο Σαχινίδης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και αριστερά, έκανε το 1-0 για τους Κατερινιώτες.
34′ Ο Δεμηρτζόγλου βρέθηκε στο έδαφος της μεγάλης περιοχής του Ηρακλή, μετά από μαρκάρισμα του Τσακάλι, όμως ο διαιτητής Μαρόπουλος δεν έδωσε το πέναλτι για τον Πιερικό.
43′ O Δεμηρτζόγλου με εκπληκτικό σόλο από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την έστειλε τα δίχτυα του Ντίντη, κάνοντας το 2-0.
51′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Ρογγότης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χαρτσιά από δεξιά και αφού πρώτα απέκρουσε προσωρινά η άμυνα των Θεσσαλών, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
58′ ΓΚΟΛ! 4-0: Ο Χαρτσιάς με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή και προσωρινή απόκρουση του Μπουζούρα.
69′ ο Κυπαρίσσης έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Ντίντης μπλόκαρε.
87′ Γύρισμα του Μηλιώτη, συρτό, ο Ντίντης μπλόκαρε προ του Σαχινίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μαρόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Κουφό (Μακεδονίας).

Από τον Πιερικό, παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα ο Πετράκος στο 15′ ενώ για τους Λαρισαίους, δυο κίτρινες είδε ο Τάρτας, στο 17′ και στο 30′ και αποβλήθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Στύλος): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής, Δεμηρτζόγλου (86′ Κόλα), Ιβανίδης (72′ Λαζαρίδης), Σαχινίδης, Πετράκος (52′ Κυπαρίσσης), Χαρτσιάς (79′ Μηλιώτης).
Στον πάγκο: Παπατολίκας, Μπενίσκος, Παντζιάλας.
Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης – Τριανταφυλλόπουλος): Ντίντης, Κρίτσας (71′ Ναρίνογλου), Τάρτας, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (62′ Νάστας), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου (57′ Αλεξανδρής), Κακαβίτσης (63′ Χρηστίδης).
Στον πάγκο: Τσαμιώτης, Παπαγιάννης, Μούξιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This