Επιλογή Σελίδας



Χάρη σε γκολ του Αν. Παναγιωτίδη με σουτ στο 30′ και του Νάκα στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Δίας Δίου κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο Παλαμά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σε μια ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα του Δίου, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Καρδίτσας είχε προσωρινά ισοφαρίσει στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουτσιγιάννη στο 42′.

Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη έφτασε δίκαια στην επικράτηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε ως κύριο στόχο να διατηρήσει τα νώτα του και να ψάξει κάτι καλό στις αντεπιθέσεις. Το γκολ του Αν. Παναγιωτίδη στο 30′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Πιερίας όμως οι Θεσσαλοί βρήκαν την “απάντηση” από τα έντεκα μέτρα με τον Κουτσιγιάννη να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι (δόθηκε για χέρι του Παπαστεργίου). Ο Δίας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ στο 59′ όταν ο Μανίκας αστόχησε σε πέναλτι, όμως στο 75′ ο Νάκας ήταν πιο εύστοχος από το ίδιο σημείο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Πιερίας.

Το “φιλμ” του αγώνα
20′ Ο Κόκκινος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας του Δία, Ζωγράφος έδιωξε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν.
30′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μανίκας έκανε το σουτ, ο Κούτσικος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε και ο Αν. Παναγιωτίδης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε από κοντά το 1-0.
42′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Ατρόμητος Παλαμά ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτη του Κaτσιγιάννη. Το πέναλτι υποδείχηκε για χέρι του Παπαστεργίου.
59′ Χαμένο πέναλτι για τον Δία Δίου με τον Μανίκα. Το πέναλτι κέρδισε η ομάδα του Δία για χέρι αντιπάλου εντός περιοχής, αλλά ο Κούτσικος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε.
61′ Σε αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, ο Κaτσιγιάννης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ζωγράφου.
74′ Φάση διαρκειας για τον Δία, με τριπλή ευκαιρία για την ομάδα της Πιερίας, καθώς τρεις διαδοχικές φορές οι αμυντικοί του Ατρόμητου απομάκρυναν τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
75′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Νάκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούτσικου, “γράφοντας” το 2-1 για τον Δία Δίου.
90’+ Ο Καλαμπάκας τροφοδότησε τον Αν. Παναγιωτίδη, σε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, όμως ο Κούτσικος απέκρουσε το σουτ του παίκτη του Δία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Σακκά και Σφυρή (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης):
Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Καλουσίδης, Λιόλιος, Παπαστεργίου (63′ Νάκας), Μαυρίδης (57′ Τσουρέκας), Καλαμπάκας, Μανίκας, Αν. Παναγιωτίδης (90′ Δαλαμήτρας).

Στον πάγκο: Γ. Παναγιωτίδης, Μπακούρας, Ουσταμπασίδης, Μυτακίδης.
Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παπαφέστας): Κούτσικος, Ζάρρας, Εκίζογλου, Μπαντής (65’ Λιάπης), Χ. Οικονόμου, Βαγγελάκος, Μπασιάκας, Γ. Οικονόμου, Κατσιγιάννης, Κόκκινος (63′ Αλεξόπουλος), Ζάγκος.
Στον πάγκο: Σακελλαρίου, Μίχος, Θεοχάρης, Αντωνίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This