Επιλογή Σελίδας

Η εβδομάδα της EuroLeague με τη διπλή αγωνιστική κορυφώνεται αύριο, Παρασκευή (18/11) στο ΟΑΚΑ με το ντέρμπι Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός.

Τηλεοπτικά, το αυριανό ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μεταδίδεται live από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Χρήστου Καούρη, Σπύρου Δημολίτσα και Δώρας Παντέλη, η οποία κάνει… θραύση στην πρώτη της σεζόν με παρουσία σε στούντιο, όχι μόνο ελέω εμφάνισης αλλά κυρίως γνώσεων γύρω από το μπάσκετ. Θα βγει μάλιστα στις 20:45 και pre game show στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών», στο Novasports1HD σε παρουσίαση του Χρήστου Καούρη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα.

Απόψε στις 23:00 στο Novasports2HD σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype από το Λίβανο, ο Λευτέρης Σούμποτιτς που έχει καθίσει στο πάγκο των δύο «αιωνίων», θα σχολιάσει το μεγάλο αγώνα της Παρασκευής. Παράλληλα, στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο προπονητής Μάνος Μανουσέλης θα αναλύσει μέσω video όλα τα σχέδια και τις τακτικές των δύο αντιπάλων. H συνέχεια είναι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 23:15 στο Novasports2HD με καλεσμένο τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου που έχοντας φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, θα σχολιάσει τα πάντα γύρω από το ντέρμπι.

Αλλα επτά ματς διεξάγονται απόψε και αύριο, τα έξι μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports, ενώ και τις δύο βραδιές θα βγει η εκπομπή «Super EuroLeague» με τον Γιώργο Συρίγο. Απόψε, Πέμπτη, στις 18:00 Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ από το Novasports1HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, στις 19:45 Φενερμπαχτσέ – Αναντόλου Εφές από το Novasports4HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, στις 20:00 Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο από το Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 21:30 Μπασκόνια – Μπάμπεργκ από το Novasports3HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Αύριο, Παρασκευή παίζουν στις 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ζαλγκίρις Κάουνας από το Novasports3HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 19:00 Γαλατασαράι – Νταρουσάφακα από το Novasports5HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Η δε ΕΡΤ μεταδίδει την Παρασκευή το ισπανικό clasico Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00!

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This