Επιλογή Σελίδας



Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα δρόμου – θεσμό Τρέχω για την Κατερίνη βαίνουν οι εγγραφές, καθώς ελάχιστοι αριθμοί συμμετοχής είναι πλέον διαθέσιμοι. Οι δύο χιλιάδες αριθμοί αναμένεται να διατεθούν νωρίτερα από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ημερομηνία κατά την οποία βάσει προκήρυξης θα γίνονται δεκτές με σειρά προτεραιότητας οι δηλώσεις συμμετοχής. Εξασφαλίστε άμεσα μία από τις θέσεις που απομένουν και βρεθείτε στην αφετηρία της μεγάλης αθλητικής γιορτής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται στο επισυναπτόμενο link: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=70c2638fdc269045c6d95db00afbb878&l=GR&g=0

Σύλλογοι, φορείς, σχολεία κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή – αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου – επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν

Πληροφορίες

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445. Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email oppapkaterinis@gmail.com.

Όπως είναι γνωστό, τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 11:00, ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας Ζευς, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This