Επιλογή ΣελίδαςΤου Νικήτα Καβουκλή

Η EA Sports μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο κύριο update για το FIFA 20. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης προχώρησε σε βελτιώσεις που έχουν να κάνουν με το Volta, το Career Mode και το FIFA Ultimate Team. Πιο συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση του update οι παίκτες θα διαπιστώσουν καλύτερη απόκριση στις ντρίπλες, όταν δεν χρησιμοποιούν modifiers ή skill moves κι αυτό για ποδοσφαιριστές που έχουν βαθμολογία 80 ή υψηλότερη σε Dribbling, Agility και Balance. Επίσης οι τερματοφύλακες διώχνουν ακόμα πιο μακριά την μπάλα, όταν κάνουν απόκρουση η οποία πιθανό να μεταφέρει και πάλι την κατοχή στην αντίπαλη ομάδα και μειώνεται η αποτελεσματικότητα των Lofted Ground Passes και Lofted Through Passes.

Αναφορικά με το Volta, το μειώνει τα αντανακλαστικά των τερματοφυλάκων. Ακόμα μειώνεται η πιθανότητα να υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος, όταν μια ντρίπλα πραγματοποιείται κοντά σε τοίχο. Αλλαγές υπάρχουν και στα blocking animations που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ανακριβή.

Όσοι τώρα ασχολούνται με το FUT, θα διαπιστώσουν αλλαγές στην εύρεση Multi-Swap στο Squad Screen και στο Squad Building Challenge Screen, συν την πρόσθεση μια νέας λειτουργίας στο Multi-Swap. Τέλος, ο οπτικοακουστικός τομέας δεν έχει μείνει εκτός βελτιώσεων. Για παράδειγμα, κάποια προβλήματα στον οπτικό τομέα όταν παίζετε Mystery Ball έχουν επιλυθεί και το σημαντικότερο είναι η προσαρμογή της σκίασης και του φωτισμού, ανάλογα με την εκάστοτε ώρα που διεξάγεται ένας αγώνας.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This