Επιλογή Σελίδας



Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και. το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα είναι αυτό που δικαιώνει μία ομάδα τους παίκτες της και βέβαια τον προπονητή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος τεχνικός σε 18 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου σε Γ’ Εθνική και Football League μέτρησε 14 νίκες, 4 ισοπαλίες και 0 ήττες, με συνολικά τέρματα 39-1! 

Φαίνεται τρελό, αλλά η ομάδα από πέρυσι δέχτηκε μόνο ένα γκολ με προπονητή το Σάκη Παπαβασιλείου και βέβαια η άνοδος ήταν το κερασάκι στην τούρτα το σερί συνεχίστηκε και φέτος τρία επίσημα ματς, δύο στο κύπελλο κι ένα για το πρωτάθλημα ο Ιάλυσος δε δέχτηκε ακόμα γκολ.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε επαναλάβει παρόμοιο αήττητο σερί με τον Καραϊσκάκη Άρτας στην Γ’ Εθνική, με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 0 ήττες, ενώ, με την ομάδα του ΑΟ Χανίων στο πρωτάθλημα της Football League, που παρόλο όταν τον ανάλαβε, βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κατάφερε την παραμονή της Χανιώτικης ομάδας στην κατηγορία, με ένα σερί 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα (από το μετέπειτα Απόλλωνα Σμύρνης).

Σε αναμονή του επόμενου σταθμού της καριέρας του. για να δημιουργήσει νέα ρεκόρ με νέες προσδοκίες όπως είπαμε οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και το αποτέλεσμα πάντα μετράει.

Πηγή: Soccer Promo Management

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This