Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Πλούσιο το σημερινό μενού της 9ης αγωνιστικής της Ligue 1 με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αυλαία από το Παρίσι, εκεί όπου η πρωταθλήτρια Paris Saint-Germain μετά το εντυπωσιακό της σερί, υποδέχεται την εξίσου πολύ καλή στο ξεκίνημα Angers. Με την επιστροφή Icardi, Neymar και τον DI Maria απέναντι σε μια άμυνα που δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της -ειδικά εκτός έδρας- πιθανότατα θα δούμε πολλά γκολ.

Αναμέτρηση νεοφώτιστων το βράδυ με τη Brest που τα πάει καλά εντός έδρας να υποδέχεται τη Metz που είναι αήττητη δύο αγωνιστικές αλλά δεν πατάει καλά μακριά από την έδρα της. Προβάδισμα στην έδρα, αλλά με κάλυψη.

Dijon και Strasbourg αλλού πατούν κι αλλού βρίσκονται φέτος, έστω κι αν προέρχονται από νίκη την προηγούμενη εβδομάδα. Με δυσκολία σκοράρουν και δεν βλέπουμε να αλλάζει κάτι δραματικά απόψε.

Στο μεγάλο ντέρμπι του Νότου εξαιρετική η παράδοση για τους Μονεγάσκους, έχουν αρχίσει να βρίσκουν γκολ με την εξαιρετική 2αδα των Ben Yedder και Slimani. Του ύψους και τους βάθους οι εμφανίσεις της Montpellier δεν εμπνέουν ότι μπορούν να επικρατήσουν.

Πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις για Nantes και Nice, που θα παίξει η μία με τα όπλα της άλλης. Σφιχτή αναμέτρηση χωρίς φαβορί, παρά τον φαβοριτισμό στον άσο. Τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο εδώ.

Το Derby de la Garonne από την ονομασία του τοπικού ποταμού που περνά από τις δύο πόλεις, είναι η μεγάλη αποψινή μάχη των γαλλικών γηπέδων. Σε καλύτερη κατάσταση οι Γιρονδίνοι που έχουν ομοιογένεια και θετικά αποτελέσματα παρά την ήττα από την Paris St.Germain την περασμένη αγωνιστική. Ντέρμπι …με τα όλα του, αλλά θα πάμε προς την πλευρά του Χ2.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J9)
18:30 Paris St.Germain – Angers SCO 1 & Over 2.5 Goals (1.53) 4-0 FT
21:00 Stade Brestois 29 – FC Metz 1 Draw No Bet (1.73) 2-0 FT
21:00 Dijon FCO – RC Strasbourg Alsace No Goal (1.90) 1-0 FT
21:00 Montpellier HSC – AS Monaco X2 & Under 4.5 Goals (1.64) 3-1 FT
21:00 FC Nantes – OGC Nice Under 2.5 Goals (1.70) 1-0 FT
21:00 Toulouse FC – FC Girondins Bordeaux X2 (1.54) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This