Επιλογή Σελίδας



Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 0-2 ο Διγενής Νεοχωρίου τελικά στην έδρα του πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 κόντρα στην Αταλάντη.

Στο 48’ ο Πάπος με διαγώνιο σουτ από πλάγια αριστερά έκανε το 0-1, ενώ στο 55’ από την ίδια θέση και με τον ίδιο τρόπο ο Αντωνόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του σε 0-2. Η αντίδραση του Νεοχωρίου έφερε αποτέλεσμα στο 60’ με τον Γκαντιά να σουτάρει από δεξιά και να μειώνει σε 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Αγγελάκης με ένα εξαιρετικό πέρασμα της μπάλας πάνω από τον Καπετάνο (2-2). Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 47’ ο Γκαντιάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Αταλάντης.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σακάς – Σαμαράς) Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου: Ράπτης, Λαγκαδινός ( 61’ Αγγελάκης), Γκαντιάς (87’ Αυγουστάτος), Γούτσιος, Σταμέκος, Διβανές, Τεντολούρης Απ., Τεντολούρης Δ. ( 81’ Ψαθογιαννάκης), Γκάτης ( 71’ Κοντογιώργος), Τσιγαρίδας, Μακρής.

Αταλάντη: Καπετάνος, Τσιακανίκας, Πάπος, Μακρόπουλος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Δήμος ( 65’ Τζιός), Ληγάκης, Μελισιώβας (86’ Λαμπρόπουλος), Αντωνίου (71’ Τζιβελέκος), Χαϊκάλης.

Πηγή: Τρίκαλα Όλα

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This