Επιλογή Σελίδας



Ένα πολύτιμο τρίποντο πανηγύρισε ο Ατρόμητος Παλαμά, ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-0 του Διαγόρα Στεφανοβίκειου και «σκαρφάλωσε» στην 4η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ο Τάκης Παραφέστας παρέταξε τον Ατρόμητο με τον Κούτσικο κάτω από τα δοκάρια, τους Μπαντή και Ζάρρα στα άκρα της άμυνας και Οικονόμου και Λιάππη στα στόπερ. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής τους Βαγγελάκο, Μπασιάκα και Μίχο. Οι Κατσιγιάννης και Ζάγγος στα «φτερά» και μοναδικό προωθημένο ο Κόκκινος.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

Στο 10ο λεπτό ο Ατρόμητος «άνοιξε» το σκορ με τον Κόκκινο να κάνει τη σέντρα-σουτ, που «ξεγέλασε» τον Πρίφτη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 30ο λεπτό ο Μίχος εκτέλεσε από πλάγια θέση το φάουλ με τον Οικονόμου να πιάνει την κεφαλιά, η οποία κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πρίφτη.
Στο 45ο λεπτό ο Διαγόρας προσπάθησε να φανεί απειλητικός για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, όμως ο Κούτσικος μπλόκαρε πριν γίνει απειλητικός ο Ζιάκας.
Στο 52ο λεπτό ο Ζιάκας «δοκίμασε» το πόδι του από μακριά χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 61ο λεπτό ο Κουβέλας εκτέλεσε φάουλ από εξαιρετική θέση, όμως ο Κούτσικος μπλόκαρε σταθερά.
Στο 65ο λεπτό ο Ζιάκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Κούτσικος.
Στο 69ο λεπτό ο Κατσιγιάννης έκανε τη σέντρα, με τον Μίχο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Πρίφτης με εξαιρετική επέμβαση, απομάκρυνε σε κόρνερ.
Στο 83ο λεπτό οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη και πάλι με «δράστη» τον Κόκκινο. Ο φορ του Ατρομήτου με ωραία προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Πρίφτη και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.
Στο 88ο λεπτό του Ζιάκα πέρασε ψηλά άουτ.

«Καθάρισε» ο Κόκκινος
Όπως και στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Αλμυρό, έτσι και στη σημερινή αναμέτρηση ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε στο ακέραιο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Ο Κόκκινος με δύο προσωπικά τέρματα ήταν καθοριστικός και δίκαια κερδίζει το…βραβείο του πολυτιμότερου του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος Παλαμά (Παραφέστας): Κούτσικος, Μπαντής, Ζάρρας, Λιάπης, Οικονόμου, Μπασιάκας, Μίχος, Βαγγελάκος, Κατσιγιάννης, Ζάγγος, Κόκκινος.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Ζιώγας): Πρίφτης, Καραμπούζας, Σπαθής, Πρασσάς, Λαϊος, Καραπλιάγκος, Κουβέλας, Αλεξίου, Αλαμάνης, Παπαγεωργίου, Ζιάκας.

Πηγή: Καρδίτσα Press

Pin It on Pinterest

Shares
Share This