Επιλογή Σελίδας



Βαριά ήττα με 5-1 γνώρισε στην Τσαριτσάνη από τον τοπικό Οικονόμο ο Δίας Δίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πιερίας δε μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στους Θεσσαλούς και να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και έμεινε στους τρεις βαθμούς. Ο Οικονόμος προηγήθηκε με γκολ του Δραχαλίβα στο 19′, με το 2-0 να γίνεται στο 39′ από τον Μπαλογιάννη. Η ομάδα του Δία θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά ο Νούσιας είπε “όχι” σε κεφαλιά του Νίκου στο 42′, με το 2-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνο. Στο 51′ όλα τελείωσαν, με τον Τόλιο να κάνει το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ακολούθησαν δυο δοκάρια για τους Θεσσαλούς με Μπαλογιάννη στο 69′ και Τόλιο στο 70′. Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη μείωσε στο 89′ με τέρμα του Νάκα, όμως τα γκολ του Μπάμη στο 90′ και του Μπαλογιάννη στο 90’+3′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας της Τσαριτσάνης που με το σημερινό 5-1 έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πλέον, ο Δίας καλείται να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα και να αναδιοργανωθεί εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας “μάχης” του με τον Πιερικό.

Το “φιλμ” του αγώνα
19′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Μπαλογάννης έπειτα από εξαιρετική ενέργεια έβγαλε κάθετη πάσα στον Δραχαλίβα, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζωγράφο και με δεξί πλασέ τον νίκησε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Οικονόμου.
39′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Κορινιώτης επιχείρησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον Ζωγράφο αλλά ο Μπαλογιάννης που καιροφυλακτούσε
έγινε κάτοχος της μπάλας και με προσποίηση νίκησε τον τερματοφύλακα του Δία, στέλνοντας τη μπάλα με πλασέ στα δίχτυα της ομάδας
του Δίου, για να γίνει το 2-0.
42′ Ο Γ. Παναγιωτίδης έβγαλε σέντρα και ο Νίκου έκανε την κεφαλιά, όμως ο Νούσιας έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε
εντυπωσιακά.
51′ ΓΚΟΛ! 3-0: Ο Τόλιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0 για τον Οικονόμο.
69′ Δοκάρι για τον Οικονόμο, σε προσπάθεια του Μπαλογιάννη.
70′ Δοκάρι για τον Οικονόμο, σε προσπάθεια του Τόλιου.
89′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του Δία με τελικό αποδέκτη τον Νάκα, ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Νούσια, κάνοντας το 3-1.
90′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Μούλτσιας τροφοδότησε τον Μπάμη, ο οποίος ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι “έγραψε” το 4-1.
90’+3′ ΓΚΟΛ! 5-1: Με αποδιοργανωμένη την άμυνα του Δία, ο Μπαλογιάννης με “σκαφτό” πλασέ “κρέμασε” τον Ζωγράφο, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκουντέλας με βοηθούς τους Βογιατζή και Δ. Τίκα.

Κίτρινη κάρτα αντίκρυσε ο Καλουσίδης του Δία Δίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Οικονόμος Τσαριτσάνης: Νούσιας, Δραγατάνης, Γαλάνης, Κερλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Δραχαλίβας (78′ Μούλτσιας), Αργύρης, Ντούφας (38′ λ.τ. Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης, Τόλιος (87′ Χρυσοστόμου).
Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης): Ζωγράφος, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Κορινιώτης (46′ Παπαστεργίου), Καλαμπάκας, Μαυρίδης (57′ Ευαγγελόπουλος), Καλουσίδης (64′ Τσουρέκας), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας (46′ Νάκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This