Επιλογή Σελίδας



Δυο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Πιερικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αλμυρό, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι Κατερινιώτες είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη καθώς τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Αλμυρού, δυο μετά από προσπάθειες του Σαχινίδη στο 23′ και στο 26′ και μια στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά από σουτ του Κριεμάντι. Πέρα από τα τρία δοκάρια, ο Πιερικός δημιούργησε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας Πολυμέρου, σε συνδυασμό και με την έλλειψη καθαρού μυαλού από πλευράς των παικτών της κατερινιώτικης ομάδας σε κάποιες επιλογές, συνετέλεσαν στο τελικό 0-0.

Μπροστά σε πάνω από 400 θεατές, η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε από την αρχή την κατοχή, όμως “πέταξε” ένα εικοσάλεπτο, πριν μπορέσει να επιβάλει το παιχνίδι της κόντρα σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με αποκλειστικό στόχο να μη δεχτεί γκολ. Μετά το 20′ οι Κατερινιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, “άγγιξαν” πολλές φορές το γκολ αλλά δεν κατόρθωσαν να “λυγίσουν” την αντίσταση των φιλοξενούμενων, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά την ισοπαλία, ο Πιερικός παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμος, πλέον με ΑΟ Σελλάνων και Αταλάντη. Πλέον, οι Κατερινιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας πιερικό ντέρμπι με τον Δία Δίου, την προσεχή Κυριακή.

Το “φιλμ” του αγώνα

20′ Ο Δημηνάς έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή του Πιερικού αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ άστοχο.

23′ Ο Τουλίκας έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Σαχινίδης από το ύψος του πέναλτι και αριστερά έκανε το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Πολυμέρου και απομακρύνθηκε, στην πρώτη καλή στιγμή για τον Πιερικό.

26′ Δεμηρτζόγλου και Τουλίκας άλλαξαν τη μπάλα στα αριστερά, ο δεύτερος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε συρτή σέντρα για τον Σαχινίδη που από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ, όμως ο Πολυμέρου ενήργησε ενστικτωδώς, βρήκε τη μπάλα, την έστειλε να χτυπήσει στο δεξί του δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

29′ Ο Αναστασίου προσπάθησε με λόμπα να αιφνιδιάσει από πολύ μακριά τον Γουναρίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

35′ Ο Χαρτσιάς έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Κυπαρίσσης έκανε σέντρα σουτ με τον Σαχινίδη να μη μπορεί με προβολή να παραβιάσει την εστία του Πολυμέρoυ.

46′ Συρτή σέντρα του Μπούζουρα αλλά δε μπόρεσε ο Χαρτσιάς να κάνει την προβολή.

48′ Σύγχυση στην περιοχή του Αλμυρού μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά αλλά ο Δεμηρτζόγλου σούταρε άουτ.

52′ Μακρινό σουτ του Ιβανίδη, έπεσε και μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Πολυμέρου.

55′ Σουτ του Δερμιτζάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.

60′ Ξαφνικό σουτ του Βουρδάκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γουναρίδης που ήταν σε ετοιμότητα.

63′ Ατομική ενέργεια του Μηλιώτη από δεξιά που επέμεινε και κράτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, συνέκλινε προς το σημείο του πέναλτι αλλά αντί να δώσει σε κάποιον συμπαίκτη του, προτίμησε να σουτάρει ο ίδιος, χωρίς καμία τύχη.

67′ Μετά από σέντρα του Χαρτσιά ο Μακρής με το κεφάλι έστρωσε για τον Σαχινίδη αλλά αυτός από κοντά δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα προ του Πολυμέρου.

76′ Φάουλ του Δερμιτζάκη, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.

78′ Κεφαλιά του Τακίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

81′ Ωραία σέντρα του Τουλίκα που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη καθώς ο Σαχινίδης δεν ακολούθησε τη φάση.

82′ Μεγάλη επέμβαση του Πολυμέρου σε κοντινό σουτ του Σαχινίδη.

90’+ Σουτ του Μπέικου, μπλόκαρε ο Γουναρίδης.

90’+3′ Σουτ του Σαχινίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

90’+5′ Τρίτο δοκάρι για τον Πιερικό, με σουτ του Κριεμάντι ενώ στην επαναφορά, ο Μηλιώτης δε μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Μαλανδρή και Γούτα (Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Μακρής (64′), Ρογγότης (77′), Ιβανίδης (85′) – Ζενούνης (31′), Δερμιτζάκης (38′), Λάμπος (44′), Αγγελής (47′), Παπακώστας (87′), Μπέικος (90′), Πολυμέρου (90’+).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Απόστολος Στύλος): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Β. Τουλίκας, Ρογγότης, Τακίδης, Μακρής (84′ Κριεμάντι), Κυπαρίσσης (75′ Λαζαρίδης), Ιβανίδης, Σαχινίδης, Χαρτσιάς, Δεμηρτζόγλου (59′ Μηλιώτης).
Στον πάγκο: Πετράκος, Παπατολίκας, Κόλα, Παγωνίδης.
Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (88′ Κόκκας – 89′ λ.τ. Φούκης), Αγασιώτης (86′ Αράπης), Δημηνάς (65′ Μπέικος), Αναστασίου, Βουρδάκης.
Στον πάγκο: Δήμος, Κοντογεωργάκης, Πάτσης.

  • Πριν τον έναρξη του αγώνα στο Α’ ΔΑΚ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Ταξίδη, μεγάλης δόξας του Πιερικού, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This