Επιλογή Σελίδας



Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι με τέσσερα γκολ, δοκάρι και μια αποβολή, Θερμαϊκός Κορινού και Αναγέννηση Κολινδρού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. 

Οι Κορινιώτες είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το “τρίποντο”, όμως οι Κολινδρινοί, παίζοντας με ψυχή, κατόρθωσαν να “αποδράσουν” με τον βαθμό.

Αμφότερες οι ομάδες έφτασαν τους πέντε βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση του πίνακα, μαζί με ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 και ΑΕ Περίστασης.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, έπεσε και έδιωξε ο Τραούδας.
5′ Ο Καραμανώλας έκανε τη σέντρα, ο Παρδάλης πλάσαρε αλλά ο Τραούδας έδιωξε.
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Από έξοχη πάσα του Μαντζουράκη για τον Παναγιωτίδη, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον πλάσαρε κάνοντας το 0-1.
18′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Ασ. Κατσούλης έβγαλε κάθετη πάσα στον Παρδάλη που με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
20′ Μετά από σέντρα του Σεραφειμίδη, ο Μαντζουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να περάσει πολύ κοντά από την αντίπαλη εστία και να καταλήξει άουτ.
40′ Ο Σεραφειμίδης βρέθηκε απέναντι από τον Τσιλεγκερίδη αλλά το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Θερμαϊκού.


48′ Πάσα του Κατσούλα στον Παναγιωτίδη που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Νταντίνη.
54′ Διπλό “όχι” του Τσιλεγκερίδη σε διαδοχικά σουτ των Γκουνταμάνη και Παναγιωτίδη.
62′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Παρδάλης έκανε τη σέντρα και ο Κ. Καραμανώλας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Τραούδα, για να γίνει το 2-1.
64′ Μετά από σέντρα του Καραμανώλα, ο Παρδάλης έκανε το πλασέ από κοντά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
66′ Ο Παρδάλης βλέποντας τον Τραούδα εκτός εστίας επιχείρησε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης όμως η μπάλα έσκασε στο έδαφος μπροστά από την εστία και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, άουτ.
73′ Σουτ του Καραμανώλα, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της ομάδας του Κολινδρού.
78′ ΓΚΟΛ! 2-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρανή, ο Ματζουράκης με όμορφη γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
83′ Αποβολή του Κοσμίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τον Κουκουβίτη και τη Φωτιάδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλεγγερίδης, Β. Κατσούλης, Πολυχρονιάδης, Αποστολίδης, Αντωνιάδης, Νταντίνης, Εμ. Καραμανώλας (60′ Πιστίδης), Ασ. Κατσούλης (86′ Αρσένης), Μυστρίδης, Παρδάλης, Κ. Καραμανώλας.
Αναγέννηση Κολινδρού: Τραούδας, Σεραφειμίδης, Γκουδάρας (33′ Κατσούλας), Κοσμίδης, Σκέντος, Χνούδας (70′ Αβραάμ Μπουρανής, Παναγιωτίδης (58′ λ.τ. Ανδρεάκος), Πασχόπουλος, Μαντζουράκης, Γκουνταμάνης (75′ Νταμπώσης).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This