Επιλογή ΣελίδαςΑνακοίνωση εξέδωσε ο ΦΟ Αριδαίας, μέσα από την οποία ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του πρώτου επίσημου αγώνα του τμήματος πετοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση:

“Η οικογένεια του ΦΟ Αριδαίας συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στη διεξαγωγή του πρώτου επίσημου αγώνα γυναικείου βόλεϊ Κοριτσιών Κ18 στην περιοχή μας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, η οποία καταγράφηκε στην αθλητική ιστορία της Αριδαίας καθιστώντας το σύλλογό μας, για μια ακόμα φορά πρωτοπόρο!
Με την καθοδήγηση του προπονητή μας Γιάννη Παντακίδη, της βοηθού προπονητή Ρίτσας Πρόικου και της Γιάννας Γκέσιου στη θέση φροντιστή της ομάδας, καταφέραμε να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα του ομίλου μας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλήτριες και οι προπονητές μας θα συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και με την απόκτηση της απαραίτητης εμπειρίας θα μας προσφέρουν χαρές και επιτυχίες.
Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό της ομάδας μας Κώστα Τσαβδάρη για την υποστήριξη και το φίλαθλο κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα”.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Pin It on Pinterest

Shares
Share This