Επιλογή Σελίδας



Για την πρόσφατη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον νέο ρόλο του στους Πράσινους, μιλάει μεταξύ άλλων, ο Ταϊρίς Ράις σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Κατέβα, για τη νέα εκπομπή Pick ‘N’ Roll, που θα μεταδοθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 20.00, στο Cosmote Sport 4HD.  Ειδικότερα, ο Αμερικανός γκάρντ, αναφερόμενος στον Νίκο Ζήση, τον χαρακτήρισε αδερφό και έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες του, ενώ για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε ότι είναι ένας από τους «πιο έξυπνους ανθρώπους» με τους οποίους έχει συνυπάρξει.

Επίσης, ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ κάνει μια διαφορετική αποτίμηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν του άρεσαν και εκφράζει την επιθυμία του να εμπλακεί στην ομοσπονδία της Λιθουανίας, όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Παράλληλα, η εκπομπή φιλοξενεί συνέντευξη του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος  μοιράστηκε με τον Άρη Μπάρκα τις σπουδαίες στιγμές που έζησε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Μέσα από το Pick ‘N’ Roll, οι συνδρομητές της Cosmote TV, θα ενημερωθούν, ακόμα, για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο NBA και τους τελικούς του WNBA, ενώ θα παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από την παρουσίαση βιβλίου του παλιού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Ευθύμη Κιουμουρτζόγλου.

Τέλος, ο πρώην Πρόεδρος του Άρη, Θεόφιλος Μητρούδης θα βρεθεί στο στούντιο της εκπομπής και θα μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή για το βιβλίο του  Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού, το οποίο παρουσίασε πρόσφατα σε σχετική εκδήλωση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This