Επιλογή Σελίδας



O Φονέας των γιγάντων, ο ιστορικός Φωστήρας, επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και το telesport.gr θα πορευτεί μαζί του σε όλο το διάστημα της αγωνιστικής περιόδου 2019/20! Το κανάλι μας σε συνεργασία με τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου από την περιοχή του Ταύρου εξασφάλισε τα δικαιώματα αποκλειστικής προβολής των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Το σωματείο του Φωστήρα αποτελεί σύμβολο για την περιοχή, αλλά και για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αριθμεί ενενήντα τρία χρόνια ζωής και προσφοράς στην τοπική κοινωνία, έχει αγωνιστεί επτά φορές στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου μας (Α’ Εθνική) και κι εκεί κέρδισε με το σπαθί του το επίσης ιστορικό παρατσούκλι του (Φονέας των γιγάντων) για το απαράμιλλο πάθος των παικτών του εναντίον των μεγάλων ομάδων της εποχής, που συνήθως έφερνε θετικά αποτελέσματα.

Τη σεζόν 2019/20 ο Φωστήρας φιλοδοξεί όχι μόνο να καθιερωθεί στο επίπεδο των εθνικών κατηγοριών, κάτι που επιβάλλει η ιστορία και η δυναμική του, αλλά και να πρωταγωνιστήσει στον 5ο όμιλο.

Μεγάλες στιγμές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου θα αναβιώσουν το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου στο Γήπεδο Σπύρος Γιαλαμπίδης του Ταύρου. Δύο σωματεία που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, ο Φωστήρας και η Καλλιθέα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ’ ένα τοπικό ντέρμπι που ανάβει φωτιές, μπροστά στη κάμερα του telesport.gr!

Αήττητες και οι δύο ομάδες στους μέχρι τώρα αγώνες τους στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Καλλιθέας έχει ξεκινήσει με 3/3 νίκες και δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ (8-0 το ρεκόρ της). Ο Φωστήρας έρχεται από την σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Κερατσίνι (1-0) την περασμένη αγωνιστική και η μοναδική του απώλεια ήταν στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι του εναντίον της Θύελλας Καμαρίου.

Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου (ώρα έναρξης 16:00) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο από την σπουδαία αναμέτρηση!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This