Επιλογή Σελίδας



Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε γκολ με ψαλιδάκι απέναντι στη Σεβίλλη και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θυμάται πέντε τέρματα των «μπλαουγκράνα», που έχουν σημειωθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ριβάλντο vs Βαλένθια (17/6/2001)
Το πιο χαρακτηριστικό γκολ στην καριέρα του Βραζιλιάνου άσου και πιθανότατα το κορυφαίο παιχνίδι του σε απόδοση. Η Μπαρτσελόνα ήθελε μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ριβάλντο να φτάνει στο χατ-τρικ και να οδηγεί τους «μπλαουγκράνα» στο νικηφόρο 3-2. Στο 87’, με το σκορ στο 2-2, ο «Ρίμπο» έκανε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των «νυχτερίδων» και ταυτόχρονα την ομάδα του στα «αστέρια».

Κάρλες Πουγιόλ vs Τενερίφη (2/2/2002)
Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που είχε ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του στην έδρα της Τενερίφης. Με ανάποδο ψαλίδι είχε κάνει το 0-1, σε ένα παιχνίδι που ο Κλάιφερτ σημείωσε τέσσερα τέρματα και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στο εντυπωσιακό 0-6 (αυτογκόλ το τελευταίο τέρμα).

Ροναλντίνιο vs Βιγιαρεάλ (25/11/2006)
Ένα παιχνίδι πραγματική αποθέωση για το Βραζιλιάνο μάγο. Σημείωσε δύο γκολ στο εμφατικό 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ, με το τελευταίο να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Σέντρα του Τσάβι, κοντρόλ με το στήθος και ανάποδο ψαλίδι πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τον Ροναλντίνιο να γράφει το τελικό αποτέλεσμα.

Ροναλντίνιο vs Ατλέτικο Μαδρίτης (1/3/2008)
Το τελευταίο γκολ του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έμελλε να είναι ένα από τα καλύτερα στην καριέρα του. Στο ντέρμπι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Βιθέντε Καλντερόν, ο Ροναλντίνιο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ανάποδο ψαλίδι, με τον 21χρονο – τότε – Λιονέλ Μέσι να το χειροκροτεί από τον πάγκο. Οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 4-2, όμως ο «Ρόνι» είχε κερδίσει το χειροκρότημα της εξέδρας.

Λουίς Σουάρες vs Λεβάντε (15/2/2015)
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι. Στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, ο Λουίς Ενρίκε τον είχε αφήσει στον πάγκο για να πάρει ανάσες και τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 67’, με το σκορ στο 4-0. Μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Λουίς Σουάρες σκόραρε με ψαλιδάκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 στο Καμπ Νου.

Πηγή: Gazzetta – Planet Football

Pin It on Pinterest

Shares
Share This