Επιλογή Σελίδας

Η ΕΡΤ παίζει… μπάλα και απόψε στην EuroLeague. Και μεταδίδει το ισπανικό clasico Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00, ματς που θα περιγράψει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Στην εκπομπή «EuroLeague Show» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, με τους Βαγγέλη Ιωάννου και Κώστα Σωτηρίου, καλεσμένοι θα είναι ο editor in chief του Sport24.gr Παντελής Βλαχόπουλος, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Βετάκης και ο προπονητής Νίκος Λινάρδος.

Στην εκπομπή θα προβληθεί ρεπορτάζ και από το ελληνικό clasico Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που μεταδίδουν η Nova. Με τη λήξη του ντέρμπι, Μάνος Μίχαλος και Σπύρος Καβαλιεράτος βάφουν πορτοκαλί τη… νύχτα, με την ομάδα μπάσκετ του Sport24 Radio , να μεταφέρει όλα το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του ντέρμπι, με το σχόλιο στους 103,3 να είναι… άφθονο.

Η Εθνική Γυναικών στην ΕΡΤ3

Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, στις 16:00, η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση με τη Χαλκίδα τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών απέναντι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας. Η προσπάθεια για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ γυναικών, που θα γίνει στην Τσεχία το 2017, κορυφώνεται.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου με αντιπάλους τη Ρωσία, τη Βουλγαρία και την Ελβετία. Με νίκη απέναντι στη Βουλγαρία αυξάνονται οι πιθανότητες για πρόκριση εν’ όψει του τελευταίου αγώνα με αντίπαλο τη Ρωσία στις 23 Νοεμβρίου στο Κουρσκ. Στην περιγραφή του αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο «Τάσος Καμπούρης» είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ο Γιάννης Νάτου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This