Επιλογή Σελίδας




Bonjour!

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για τους Tricolores του Didier Deschamps στην έδρα της Ισλανδίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Iceland – France     @ Laugardalsvöllur, Reykjavik

Εχασε πολύτιμο έδαφος η Ισλανδία στη μάχη για την πρόκριση στο σετ παιχνιδιών του προηγούμενου μήνα. Βαριά ήττα στην έδρα της Αλβανίας (4-2), με τα 3 γκολ να έρχονται στο 2ο ημίχρονο φανερώνοντας προβλήματα φυσικής κατάστασης και ρυθμού. Αντιθέτως, η Γαλλία παραμένει το φαβορί, κάνοντας το 2 στα 2 επί Αλβανίας και Ανδόρας στα ματς του Σεπτεμβρίου. Της κοστίζει φυσικά η ήττα του Ιουνίου στην Τουρκία, μοναδική γκέλα έως τώρα. Δεν έχει περιθώρια απωλειών.

Παρά το ποιοτικό ρόστερ της ομάδας του Didier Deschamps, υπάρχουν ηχηρές απουσίες που κάνουν την αποψινή της αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη σε μια τέτοια έδρα. Ονόματα όπως αυτά του βασικού τερματοφύλακα Lloris, του μέσου Pogba και του σταρ Mbappe είναι τα πιο σημαντικά, αν και υπάρχουν ποδοσφαιριστές παγκοσμίου αξίας που είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%.

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, χωρίς περιθώρια απωλειών ενόψει και του εντός με την Τουρκία τη Δευτέρα. Λίγο οι απουσίες, λίγο η δυνατή άμυνα των γηπεδούχων, μας δίνουν το συνδυασμό του διπλού με το under 4.5.
.

UEFA – Euro Qualifiers (Group H)
21:45 Iceland – France 2 & Under 4.5 Goals (1.77) 0-1 FT

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This