Επιλογή Σελίδας



Η Κατερίνη είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους δύο χιλιάδες τριακόσιους δρομείς και τους εκατοντάδες εθελοντές και θεατές, που θα κατακλύσουν τους δρόμους της πόλης, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στον αγώνα δρόμου Τρέχω για την Κατερίνη.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και τα όρια που είχαν θέσει οι διοργανωτές πετυχαίνοντας το πρώτο ρεκόρ για το φετινό αγώνα. Τιμής ένεκεν από τον πρώτο πολίτη της Κατερίνης, τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των αριθμών συμμετοχής (bib numbers), για τον γεμάτο συμβολισμούς για την απελευθέρωση της πόλης αγώνα. «Τιμούμε την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης μας, υποδεχόμαστε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα και συμμετέχουμε ενεργά είτε ως διοργανωτές είτε ως αθλητές και εθελοντές σε έναν αγώνα, που σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά η προσπάθεια. Την Κυριακή στέλνουμε το μήνυμα: Τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για την πόλη μου» σημειώνει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δήμαρχος.

1

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι η διάθεση  των  αριθμών συμμετοχής ως εξής:

  • οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας παραλαμβάνουν από το περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς στην πλατεία Ελευθερίας, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ώρες 10:00 έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, αύριο  Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00.
  • Η παραλαβή των ομαδικών συμμετοχών γίνεται από την Αστική Σχολή σήμερα Παρασκευή έως τις 15:00 και αύριο Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και το αργότερο έως τις 10:00 στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).

Σημείωση: Δεν θα διατίθενται αριθμοί συμμετοχής στην αφετηρία του αγώνα (Πλατανόδασος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This