Επιλογή Σελίδας



Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει ο Βατανιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 στον Κολινδρό επί της Αναγέννησης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και διατήρησε το απόλυτο. Οι Βατανιώτες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, κερδίζοντας δίκαια, με το έργο τους να γίνεται πιο εύκολο λόγω των τεσσάρων βασικών απουσιών των Κολινδρινών (Κοσμίδης, Μυσιούδης, Κόλτσης, Σεραφειμίδης) ενώ καθοριστική ήταν η απώλεια πέναλτι από πλευράς γηπεδούχων στο 8′. Η Αναγέννηση, μετά από τέσσερις “στροφές” βρίσκεται στην 7η θέση μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον ΓΑΣ Σβορώνου, με τις τρεις ομάδες να έχουν από 5 βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Ωραία μπαλιά του Μαντζουράκη στον Παναγιωτίδη, αυτός απέφυγε τον Κολαξίδη και έκανε το σουτ, όμως ο Βασιλειάδης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
8′ Ο Παναγιωτίδης από αριστερά έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γιαπιτζή και ο Βρέσκας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Μαντζουράκης αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε, διατηρώντας το 0-0.
10′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη, ο Τσαγκαράκης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα των Κολινδρινών αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του σκόρερ.
28′ Ο Παναγιωτίδης “έστρωσε” στον Πασχόπουλο στο ύψος της περιοχής, το δυνατό σουτ του τελευταίου, όμως, έδιωξε σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.
35′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Τσιώμης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Τραούδας έδιωξε αλλά δε πρόλαβε να γυρίσει γρήγορα στην εστία του και ο Ποτουρίδης τον “κρέμασε” κάνοντας το 0-1.
66′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Κατσιούλας ανέτρεψε τον Κατσάρα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης. Ο Βρέσκας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Ποτουρίδης δε λάθεψε από τα έντεκα μέτρα, κάνοντας το 0-2.
83′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Τσικαδέρης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κολαξίδης με προβολή “έγραψε” το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Βρέσκας με βοηθούς τους Βρούζο και Κατσικογιάννη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τραούδας (46′ Σεμιτσίδης), Πασχόπουλος, Γκουδάρας, Σκέντος, Κατσιούλας, Αβραάμ, Παναγιωτίδης, Μπουρανής (86′ Νταμπώσης), Ανδρεάκος (21′ λ. τ. Χνούδας), Γκουνταμάνης (67′ Ορφανίδης), Μαντζουράκης.
Βατανιακός: Βασιλειάδης, Ραπτόπουλος, Τσιάμης, Κολαξίδης, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης (72′ Καταχιώτης), Καμπερίδης (65′ Μότσιας), Σιώμος, Κατσάρας (85′ Ντούλας), Ποτουρίδης, Μιρτολάρι (77′ Τσικαδέρης).

  • Στις κερκίδες του “Ηλίας Δούλιας” βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα και ο προπονητής, Γιάννης Μαντζουράκης που παρακολούθησε την προσπάθεια του γιού του, Γιώργου, ο οποίος παίζει στην Αναγέννηση. 
  • Πριν τον αγώνα κρατήθηκε εντός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανέστη Μιχαηλίδη.

 

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This