Επιλογή Σελίδας



Με μεγάλο σκορ συνοδεύτηκε η πρώτη φετινή νίκη του Ταύρου Ελάφου στο πρωτάθλημα της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς συνέτριψε την Πρόοδο Παλαιού Κεραμιδίου με 7-1 στο γήπεδο της Εξοχής.
Οι φιλοξενούμενοι, του Κοσμά Ζαζόπουλου, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο σκορ 0-1 με κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Τοστσίδη έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Π. Ζαμαντζά στο 7ο λεπτό. 
Ο Ταύρος, του Γιώργου Μπανάβα, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουρλόπουλου στο 17ο λεπτό. Το πέναλτι κέρδισε ο Μυρωτής σε ανατροπή από τον Αδάμου μέσα στην περιοχή.
Στο 31΄ σέντρα του Κ. Δεληγιαννίδη από την δεξιά πτέρυγα, πλασέ του Σουρλόπουλου από θέση βολής, μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Προόδου.
Στο 33΄ σουτ φάουλ του Παπαδόπουλου από καλή θέση, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χ. Δεληγιαννίδης.
Στο 39΄ κοντινό πλασέ του Ε. Παπαζιού, η μπάλα στην αγκαλιά του Χ. Δεληγιαννίδη.
Στην επανάληψη ο Ταύρος ήταν απλά καταιγιστικός πετυχαίνοντας άλλα έξι τέρματα.
Στο 47΄ ο Σαρηγιαννίδης σέντραρε από δεξιά και ο Κώστας Δεληγιαννίδης με πλασέ από πλεονεκτική θέση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.
Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο Αδάμου της Προόδου αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για εξύβριση διαιτητή και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 57΄ ο πολύπειρος Σταύρος Τσιαουσίδης έγραψε το 3-1 με κεφαλιά έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Ψαριάη.
Στο 62΄ από το βολέ του Χ. Δεληγιαννίδη και την ασίστ του Κ. Δεληγιαννίδη, ο Σουρλόπουλος με πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 4-1.
Στο 63΄ ο Νίκος Σουρλόπουλος πέτυχε χατ τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Στο 73΄ από την ασίστ του Κ. Δεληγιαννίδη, ο Αντωνιάδης -πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα- με πλασέ έγραψε το 6-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα ο Νίκος Αντωνιάδης με πλασέ έπειτα από την προσπάθεια του Χ. Τσαπράνη στο 82ο λεπτό.
Στο 83΄ τετ α τετ του Κ. Δεληγιαννίδη και σουτ πλασέ, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 90΄ άστοχο διαγώνιο σουτ του Παπανικολάου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Βασίλης Σεσέντος με βοηθούς τον κ. Διονύση Πατρή και την κα. Ιωάννα Μπουλούμη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Γιώργος Μπανάβας): Χ. Δεληγιαννίδης, Μυρωτής (76΄ Μουρατίδης), Ψαριάης, Τσιαουσίδης, Λιανός, Χ. Τσαπράνης, Τσατλαμπάς, Ντασιόπουλος (74΄ Μαρκάτης), Σαρηγιαννίδης, Κ. Δεληγιαννίδης, Σουρλόπουλος (66΄ Αντωνιάδης).
ΠΡΟΟΔΟΣ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Κοσμάς Ζαζόπουλος): Τσίνης, Β. Παπαζιός (64΄ Λιόλιος), Βελώνης (64΄ Καραγκούνης), Α. Ζαμαντζάς, Π. Ζαμαντζάς (61΄ Κουλκουδίνας), Αδάμου, Τοστσίδης, Τσιάμης, Παπανικολάου, Παπαδόπουλος, Ε. Παπαζιός (66΄ Ξανθόπουλος).
ρεπορτάζ: Γρηγόρης Τσαπράνης

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This