Επιλογή Σελίδας



Τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας “ζευγάρωσε” ο Ορφέας Φωτεινών, ο οποίος επικράτησε στο Λιτόχωρου με 2-1 επί του Απόλλωνα και παρέμεινε πρωτοπόρος μαζί με Ακαδημία Γιώτσα και Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, με τους Λιτοχωρινούς να μένουν στον έναν βαθμό και στην 9η θέση του πίνακα. Ο Απόλλων ήταν άτυχος καθώς δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικό το “τρίποντο”

Στο 6′ ο Κουκουνάρας έκανε το σουτ, ο Μπεκιάρης απέκρουσε αλλά ο Κουκουνάρας πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” στο 9′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λ. Παπακωνσταντίνου.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 55′ με ατομική ενέργεια του Α. Τσιρίμπαση ο οποίος, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο αμυντικό με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Παναγιώτου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Χαλκίδη και Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτόχωρου: Παναγιώτου, Καρυπίδης (81′ Χραπάνας), Φούφι, Κλιγγόπουλος, Ζωγράφος, Μαύρος, Ντάγκι, Καλαμπάκας, Κουκουνάρας, Κεχαγιάς, Φελώνης.
Ορφέας Φωτεινών: Μπεκιάρης, Α. Βέτσος, Ν. Δ. Παπανικολάου (56′ Ν. Ι. Παπανικολάου), Δ. Βέτσος, Στέφος, Κακκάρας, Α. Παπανικολάου (55′ Κούρτης), Γ. Τσιρίμπασης, Α. Τσιρίμπασης (90′ Κυπαρίσσης), Β. Τσιρίμπασης, Παπακωνσταντίνου (63′ Μυρωτής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This