Επιλογή Σελίδας




Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τους Τιτάνες Παλαμά με 64-46, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε ο ΦΟ Αριδαίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια

Το κείμενο:

Ήττα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής για την ομάδα μας σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, με το τελικό σκορ να αποτελεί μαγική εικόνα, καθώς 5’ πριν τελειώσει το παιχνίδι η διαφορά ήταν μόλις στους τρεις πόντους υπέρ των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκαν και οι δύο ομάδες με καλές επιλογές στην επίθεση, με το πρώτο δεκάλεπτο να βρίσκει τους γηπεδούχους μπροστά με 5 πόντους.Στο δεύτερο δεκάλεπτο μίλησαν οι άμυνες και οι νευρικές επιθέσεις των δύο ομάδων κράτησαν χαμηλά το σκορ, με το ημίχρονο να τελειώνει 28-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, αφού στο 27’ πέρασε μπροστά με πέντε πόντους, διαφορά όμως που δεν μπόρεσε να κρατήσει, για να τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο ισόπαλο με 39-39.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Τιτάνες με ένα γρήγορο 6-0 στο πρώτο λεπτό έδειξαν πως μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Η ομάδα του ΦΟΑ έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι και τρία λεπτά πριν το τέλος, όπου και έγινε το απόλυτο μπλακάουτ για την ομάδα μας, με τη διαφορά να ξεφεύγει για το τελικό 64-46.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Παλαμά για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε να την ανταποδώσουμε στο δεύτερο γύρο.

Δεκάλεπτα: 20-15, 28-25, 39-39, 64-46.

Διαιτητές: Μελανίδης, Χατζηκώστας.

Τιτάνες Παλαμά (Καραμίντζιος): Γκογκίδης 14 (2), Φαλάγγας, Μπακαβέλος, Τσατάλας 22, Σφακιανός 2, Ξένος, Τσούμας 3, Φαλιάκης 5 (1), Μακρής 10 (2), Σκουφεζής 8, Αρχοντούλης.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Παπαδόπουλος 15 (4), Κανονίδης, Πέτκος, Τοπαλίδης, Παντής, Πονόπουλος 4, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 3 (1), Γεωργάκης 8, Μακρόπουλος 13 (2), Παουλεάνου 3 (1), Κληντσάρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This