Επιλογή Σελίδας




Bonjour!

Μάχη πρωτιάς στον 8ο όμιλο με τη Γαλλία να θέλει τη ρεβάνς από την Τουρκία για την ήττα της τον περασμένο Ιούνιο, στην Konya. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

France – Turkey     @ Stade de France, Paris

Δίψα για ρεβάνς στις τάξεις των Tricolores, αφού ακόμη δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κάζο του περασμένου Ιουνίου, που τους κοστίζει και την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα. Ισχυρή και με ποιότητα η ομάδα του Didier Deschamps θα επιδιώξει τη νίκη για βαθμολογικούς αλλά και λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού. Οι «γείτονες» πλέον ετοιμάζονται για τη ρεβάνς της μεγαλύτερης νίκης τους τα τελευταία 15 χρόνια, νίκης επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που τους έβαλε για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

Τα δύο εθνικά συγκροτήματα με δηλώσεις τους εκατέρωθεν θα επιδιώξουν να παραμείνουν σε στενά ποδοσφαιρικά περιθώρια, μιας και οι πολιτικές εξελίξεις -με τις επιδρομές του τουρκικού στρατού που έχουν προκαλέσει την παγκόσμια οργή- να καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό το αθλητικό γεγονός.

Υπάρχει αντικειμενικό φαβορί και ποδοσφαιρικά το γαλλικό σύνολο του Deschamps δύσκολα αντιμετωπίζεται ειδικά μέσα στην έδρα του. Χαμηλής απόδοσης ο σκέτος άσος, που συνδυάζεται πολύ καλά όμως με τα δύο τουλάχιστον γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Euro Quals (Group H)
21:45 France – Turkey 1 & Over 1.5 Goals (1.62) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This