Επιλογή Σελίδας



Το “δύο στα δύο” έκανε στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα που, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, επικράτησε με 3-1 του Δία Αγίου Δημητρίου. Έτσι, οι γηπεδούχοι είναι μια από τις τρεις ομάδες που έχουν το απόλυτο (Ακαδημία Γιώτσα και Ορφέας Φωτεινών οι άλλες δυο) ενώ ο Δίας Αγίου Δημητρίου δεν έχει ακόμη βαθμό στη φετινή σεζόν.

Το σκορ για την ομάδα του Δία άνοιξε στο 14′ ο Β. Κατσιγιάννης με κοντινό πλασέ, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο β’ μέρος και έφτασαν στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Μ. Καρανάτσιου, στο 48′.

Στο 50′ ο Κουλιανόπουλος με διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα.

Στο 66′ ο Κεπεντζής αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν έως το τέλος με αριθμητικό μειονέκτημα.

Τη νίκη για τον Όλυμπο “σφράγισε” ο Σταυρογιάννης στο 82′ ο οποίος με ασύλλυπτο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καλορογιάννης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Πάτσα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπατζογιάννης, Ζ. Κατσιούλας (46′ Αετός), Μιχαλίτσιος, Κυβελίδης, Σταυρογιάνης, Καρανάτσιος, Κέπεντζης, Γκρίνιας (75′ Μικελέφι), Κ. Μπαμίχας (55′ Χ. Μπαμίχας), Κουλιανόπουλος (82′ Ι. Κατσιούλας)
Δίας Αγίου Δημητρίου: Παπανικολάου, Καϊμακάμης, Γατσιός, Δ. Κατσιγιάννης, Κουκοδήμος, Μπουρονίκος, Κ. Κατσιγιάνης, Παλιαρούτας (41′ Ζέρβας), Χήρας (72′ Πατσιοδήμος), Β. Κατσιγιάννης (55′ Κυπαρίσσης), Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This