Επιλογή Σελίδας



O νέος προορισμός του Football Stories είναι η Ολλανδία και «αποστολή» του Γιώργου Λέντζα και του Άγγελου Γιακουμίδη το κλασικό ολλανδικό ντέρμπι ανάμεσα στην Φέγενορντ και τον Άγιαξ.

Πρώτος σταθμός είναι το Άμστερνταμ, όπου οι άνθρωποι που σημάδεψαν τον μύθο του Άγιαξ μιλούν on camera για την ιστορία της ομάδας αλλά και της κόντρας της με την Φέγενορντ. Ο πρώην προπονητής της ομάδας νέων του Άγιαξ, Γιάννης Αναστασίου αλλά και η σημαία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, Κλάας Γιαν Χούντελααρ μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες για τον ολλανδικό «Αίαντα».

Επόμενη στάση είναι η έδρα της Φέγενορντ, η πόλη του Ρότερνταμ. Εκεί, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης μπλέκονται με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της πόλης εν όψει του αγώνα. Ένα μοναδικό υπερθέαμα με φωτοβολίδες από οργανωμένους οπαδούς της Φέγενορντ και το μεγαλύτερο πανό στην ιστορία της μεγάλης αναμέτρησης κλέβουν την παράσταση.

Λίγο πριν τη σέντρα, ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης τολμούν να τα βάλουν με τον έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Kick Boxing και ένθερμο οπαδό της Φέγενορντ, Λούις Ταβάρες για να τα βρουν τελικά μαζί του αγκαλιασμένοι στις κερκίδες και το ντέρμπι που έμεινε στην… ιστορία ως «αυτό με τους Έλληνες».

Football Stories με τον Γιώργο Λέντζα και τον Άγγελο Γιακουμίδη. Κάθε Τρίτη στις 23:45 στον ΑΝΤ1.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Λέντζας
  • Αρχισυνταξία: Αργύρης Κουρτίδης
  • Κάμερα: Θοδωρής Πλακίδης
  • Ήχος: Δημήτρης Μωυσιάδης
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Goodfellas Production

Pin It on Pinterest

Shares
Share This