Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας νίκη του επί του Εργόναθλου Πολυκάστρου με 41-61, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Το κείμενο:

“Προσπέρασε και το «εμπόδιο» του «Εργόναθλου»  το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, την Κυριακή 13/10/2019, στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυκάστρου, αφού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 61-41, στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.).

IMG_6894

Η ομάδα του «Μέγα» ρίχνοντας όλο το βάρος στην άμυνα από την αρχή του παιχνιδιού,  κατάφερε από το πρώτο δεκάλεπτο να περιορίσει και να κλείσει επιθετικά τους γηπεδούχους, τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 8-17.

IMG_6892

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών συνέχισε με την ίδια δύναμη στην άμυνα καταφέρνοντας έτσι να τελειώσει το δεκάλεπτο και να πάει στο ημίχρονό του παιχνιδιού με το σκορ να διαμορφώνεται στο 18-31.

IMG_6891

Στο τρίτο δεκάλεπτο, βρίσκοντας λύσεις και επιθετικά απέναντι στην άμυνα ζώνης, η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να κλείσει με σκορ 28-50.

IMG_6889

Στο τέταρτο δεκάλεπτο «παίζοντας» με τον ίδιο τρόπο και συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό, η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε το «ροζ» φύλλο του αγώνα με σκορ 41 – 61.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε τα εξής: « Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας, χωρίς να εξαιρέσω κανέναν, για το πάθος και την ενέργεια που είχαμε αμυντικά μέσα στο γήπεδο. Το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα γιατί πιστεύω ότι ο «Εργόναθλος» είναι μια πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε όμως με την άμυνά μας σήμερα να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να «χαλάσουμε» το παιχνίδι των αντιπάλων μας. Στην επίθεση βρήκαμε ρυθμό μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο απέναντι στην ζώνη και εκεί πήραμε και την διαφορά. Θέλουμε ακόμα δουλειά για να «βρισκόμαστε» πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο και επιθετικά. Οι παίκτες μας δείχνουν όμως μεγάλη διάθεση και προσπαθούν πολύ στην προπόνηση. Για αυτό πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα για φέτος. 

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ομάδα  του «Εργόναθλου» για την φιλοξενία η οποία ήταν άψογη.»

Τα δεκάλεπτα: Α:08-17 Β:10-14 Γ:10-19 Δ:13-11

Οι συνθέσεις των ομάδων:

IMG_6890

«Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής) Πέτσος Θ.13π,Χερκελετζής Β.10π, Στόιτσης Κ. 6π, Μόσχου Κ. 3π, Βασιλειάδης Ι. 10π, Παπαμανώλης Π. 3π, Παπαδόπουλος Γ. 2π, Παναγιωτίδης Α., Παρτσαλάκης Σ., Μαυρένης Δ., Χατζηλαμπρινός Σ. 14π, Χατζηλαμπρινός Θ.,Κουτρουλός Σ., Ποζουκίδης Π.

«Εργόναθλος»Πολυκάστρου: (Γ. Παπαδόπουλος) Ζωιτσούδης Κ., Γιαμπατζίδης Κ., Αρκούδας Σ.  5π, Νάτσιος Θ., Μπερμπέρίδης Ν. 8π, Πολυχρονίδης Α. 13π, Δαμακούδης Κ.5π, Κουσιδώνης Σ. 2π, Παπαδημητρίου Α. 2π, Γιαννακούδης Α., Πεχλιβανίδης Δ. 6π, Τσαπάρας Δ.

Από το Γραφείο Τύπου”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This