Επιλογή Σελίδας



H Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στη δράση μετά από το US Open, αλλά ηττήθηκε από την Anastasia Pavlyuchenkova στον 1ο γύρο του Kremlin Cup στη Μόσχα.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Pavlyuchenkova στην πρεμιέρα της στη Μόσχα με 5-7, 6-1, 6-3 και αποχαιρέτησε έτσι πρόωρα το indoor τουρνουά της Premier κατηγορίας της WTA.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.29 στην παγκόσμια κατάταξη, επέστρεψε από break πίσω στο εναρκτήριο σετ, στο οποίο έχανε με 2-3. Κέρδισε τα 5 από τα 7 επόμενα game και κατάφερε να κατακτήσει το 1ο σετ με 7-5, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα.

Η Pavlyuchenkova ωστόσο ανταποκρίθηκε με ένα άψογο 2ο σετ, στο οποίο έχασε μόνο ένα game, για να επιβληθεί με 6-1. Η Σάκκαρη άνοιξε το επόμενο σετ με ένα break, αλλά η Pavlyuchenkova συνέχισε να έχει το momentum και να κυριαρχεί στο court, κερδίζοντας τα 5 από τα 6 επόμενα game, για να προηγηθεί με 5-2. Έσωσε 2 match point στο 8ο game η Ελληνίδα και μείωσε σε 5-3, αλλά η Pavlyuchenkova κράτησε το σερβίς της στο επόμενο game και “κλείδωσε” τη νίκη, έπειτα από 2 ώρες παιχνιδιού.

Η Σάκκαρη έδωσε τον πρώτο της αγώνα στη Μόσχα μετά από το US Open, μετά από 1,5 περίπου μήνα, εξαιτίας του τραυματισμού που είχε στον καρπό της. Ο στόχος της για το τέλος της χρονιάς ήταν να καταφέρει να αγωνιστεί στο WTA Elite Trophy, όμως είναι ένας στόχος που απομακρύνθηκε μετά και τον τραυματισμό της. Πλέον βρίσκεται στο Νο.22 της κατάταξης του 2019 και θα περιμένει να δει αν θα πάρει ένα από τα εισιτήρια της πρόκρισης, κάτι που δείχνει δύσκολο για τις παίκτριες που βρίσκονται εκτός του Top20. 

Η Pavlyuchenkova θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Kremlin Cup, ενάντια στην επίσης Ρωσίδα Varvara Gracheva, που ξεκίνησε την πορεία της από τα προκριματικά στο τουρνουά της Μόσχας.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This