Επιλογή Σελίδας


Bonjour!

Αυλαία της 10ης αγωνιστικής απόψε και τα βλέμματα είναι όλα στραμμένα στο Γαλλικό Νότο, εκεί όπου η Nice του Patrick Vieira υποδέχεται την ελλιπή -για μια ακόμη αγωνστική – Paris St.Germain. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

OGC Nice (9) – Paris Saint-Germain (1)     @ Allianz Riviera, Nice

Μεγάλη μάχη που ανοίγει την αγωνιστική δράση της 10ης αγωνιστικής, με τη Nice των τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη να υποδέχεται τους Παριζιάνους που έχουν συμπληρώσει εννέα ματς του No goal. Μοιρασμένη η παράδοση σε αυτή την έδρα, αμφίρροπες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πλούσιο το ιατρικό δελτίο των δύο ομάδων πριν την αναμέτρηση. Ο Γάλλος τεχνικός των Aiglons είδε με ικανοποίηση να επιστρέφουν οι Herelle και Lloris στην άμυνα και ο Walter στη μεσαία γραμμή, ενώ είναι τιμωρημένος ο κομβικός πλάγιος μπακ-χαφ Atal. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν Cavani και Mbappe μετά από καιρό αν και είναι αμφίβολο το αν θα χρησιμοποιηθούν. Τραυματίστηκαν στη διακοπή των εθνικών ομάδων οι Neymar και Gueye, σημαντικά γρανάζια στη μηχανή του Thomas Tuchel τον τελευταίο καιρό.

Πολύ πιο αμφίρροπη αναμέτρηση απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις. Πολλές οι απουσίες των φιλοξενούμενων που ταξιδεύουν για το Βέλγιο μεσοβδόμαδα για να αντιμετωπίσουν τη Brugges. Επικίνδυνη και ικανή να εκμεταλλευτεί τα όποια λάθη η Nice, θα βρει πιθανότατα γκολ. Αμφότερες είναι ομάδες που θα δώσουν βάση στην άμυνα και ο συνδυασμός του αμφίσκορου με το under 4.5 μας δίνει πολύ αξιόλογη απόδοση.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J10)
21:45 OGC Nice – Paris St.Germain Under 4.5 Goals & Goal/Goal (2.55) 1-4 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This