Επιλογή Σελίδας



Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Ηρακλής Λάρισας με κεκτημένη ταχύτητα από την εκτός έδρας νίκη στο Καρπενήσι, κέρδισε το Σάββατο (19/10) και την Αταλάντη στο στάδιο Αλκαζάρ με σκορ 3-0!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου παίξανε με περίσσιο πάθος και έτσι στο τέλος ανταμείφθηκαν με το ευρύ σκορ 3-0. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Ναρίνογλου, Νάστας και Ψωμολιάς. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς έγινε παρουσία αρκετού κόσμου και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ο Ηρακλής ήταν εντυπωσιακός και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Από το πρώτο λεπτό μπήκε αποφασισμένος στο ματς, πρέσαρε πάρα πολύ τον αντίπαλο και παίζοντας παιχνίδι κατοχής σε όλο το 90λεπτο πήρε μία σημαντική νίκη.

Από τα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής έδειξε το πόσο το θέλει το παιχνίδι και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στο στόχο του. Στο τέλος οι παίκτες της Λαρισινής ομάδας πήραν το χειροκρότημα από τους φιλάθλους για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Στο 4’ το πρώτο σουτ έκανε ο Νάστας, ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα της Αταλάντης και από κοντά ο Ναρίνογλου άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 19’ τεράστια ευκαιρία χαμένη για τον Ηρακλή. Ο Κακαβίτσης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ ανενόχλητος, όμως έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ! Στο 29’ ο Δήμος για την Αταλάντη έκανε ένα δυνατό σουτ, που ανάγκασε τον Παπαγιάννη να διώξει σε κόρνερ.

Στο 52’ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Ζυγογιάννης για τους φιλοξενούμενους και δύο λεπτά αργότερα η Αταλάντη έμεινε ορθώς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Μακρόπουλου αφού ανέτρεψε τον Νάστα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 62’ ο Νάστας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και βρήκε δίχτυα για το 2-0. Τέλος στο 81’ ο Ψωμολιάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιαννακόπουλου.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Κρίτσας, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (86’ Τάρτας), Νάστας, Μανιώτης, Ναρίνογλου (68’ Τσαπατώρης), Ζαφειρίου (80’ Μουξιός), Κακαβίτσης (72’ Κοντοθανάσης).

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σάκκας (73’ Σαλϊάι), Πάππος, Ζυγογιάννης, Λυτάκης (65’ Λαμπρόπουλος), Τσακανίκας, Μαλισσόβας, Δουβάρας, Δήμος (86’ Ντζιός), Τζιβεκέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Βρούζος, Καλορογιάννης (Πιερίας).

πηγή: athleticlarissa.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This