Επιλογή Σελίδας



Τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έφτασε η Αναγέννηση Κολινδρού, η οποία επικράτησε με 2-0 του Μύτικα Λεπτοκαρυάς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον Θερμαϊκό Κορινού και την ΠΑΕ Ποντίων. Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς έμεινε στους 6 βαθμούς και υποχώρησε στην 8η θέση του πίνακα, ισόβαθμη με την ΑΕ Περίστασης. 

Τα “τσακάλια” ευτύχησαν να προηγηθούν πριν κλείσει το ημίωρο, από το σημείο του πέναλτι και παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 37′, κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του α’ μέρους.
Στο β’ μέρος ο Μύτικας μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό αβαντάζ, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη ισορρόπησε, έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε το “τρίποντο”.

Το “φιλμ” του αγώνα
28′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κοσμίδης κέρδισε πέναλτι για την Αναγέννηση και ο Παναγιωτίδης ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Το πέναλτι εκτελέστηκε δυο φορές γιατί στην πρώτη εκτέλεση παίκτες βιάστηκαν να μπουν στην περιοχή αλλά και στις δυο εκτελέσεις, ο παίκτης των Κολινδρινών ευστόχησε.
37′ Αποβολή του Αβραάμ με κόκκινη κάρτα, με την Αναγέννηση Κολινδρού να υποχρεώνεται να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές.
44′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαρού και απόκρουση των αμυντικών των γηπεδούχων, η μπάλα κατέληξε στον Σιαμήτρα που από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.
50′ Ο Ζηνέλης από δεξιά πάσαρε στον Κατσαρό, όμως ο Κατσούλας την τελευταία στιγμή τον έκοψε έξυπνα.
55′ Ο Μαντζουράκης προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα του Μύτικα, Τσαρούχα, αλλά ο Τσαρούχας πρόλαβε και έδιωξε.
60′ ΓΚΟΛ! 2-0: Ο Παναγιωτίδης μετά από “σόλο” απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μαντζουράκη ο οποίος από κοντά “έγραψε” το 2-0.
70′ Σουτ του Ζηνέλη, έδιωξε ο Σεμιτσίδης.
90′ Ο Γκουδάρας έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζηνέλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Θεοδώρου και Γ. Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Σεμιτσίδης, Αβραάμ, Γκουδάρας, Κατσούλας, Κοσμίδης, Σκέντος, Παναγιωτίδης (62′ λ.τ. Χνούδας), Μπουρανής (83′ Ορφανίδης), Πασχόπουλος, Γκουνταμάνης (85′ Σεραφειμίδης), Μαντζουράκης (90’+2′ Νταμπώσης).
Μύτικας Λεπτοκαρυάς: Αλ. Τσαρούχας, Μπατζέλας, Γεροθανάσης (46′ Σάλτας), Σιαμήτρας, Κάκκαλος, Ε. Χέδας (80′ Μακρίδης), Κατσαρός (70′ Μαλλάς), Κουράτι, Δ. Χέδας (46′ Ιωάν. Τσαρούχας), Χούτας, Ζηνέλης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This